tincses műszempilla

2011. február 28. - BeautyCat
Mivel nagyon szeretem a tincses műszempillákat és szívesen használom őket sima hétköznapokon is gondoltam bemutatom nektek a miértjén és a "hogyanját". Tincses műszempillák közül is lehet venni rövid-közepes-hosszú pillákat, én tincsesből csak közepes méretűt szoktam használni..aztán lehet ez is változni fog. :)




 Ezen az első pár képen csak 3 tincs műszempillát ragasztottam a szemem külső részéhez, így ott egy kicsit hosszabbnak tűnnek az amúgy elég rövidke szempilláim, sokkal könnyebb így elérni a cicás szemeket.

 



Innentől pedig már a szempilláim mentén végig ragasztottam tincses műszempillákat. Ennél a lecsukott szemes képnél látszik igazán, hogy a belső felébe nekem se ártana rövidebb pillákat alkalmazni, szerencsére nyitott szemnél szerencsére nem ennyire feltűnő.

 

teljesen természetesnek hat,minta szép hosszú pilláim lennének

 

 

Személy szerint sokkal könnyebbnek találom a tincses műszempillák felhelyezését a sorosaknál, sokkal egyszerűbb közel tenni tincsenként őket a szempillámhoz mint egy egész sornyit. Kedvünk szerint csinálhatunk magunknak sűrű dús szempillákat illetve szép hosszú de kicsit szolidabb sűrűségű pillákat, a hatás szerencsére mindkét esetben elég természetes lesz. A sűrűbb hatás kedvéért egyszerűen szorosabban kell egymás mellé tennünk a tincseket. Ragasztani úgy szoktam, hogy egy pici pöttynyi ragasztót teszek a szempillatartó műanyag doboz fedelére és egy csipesz segítségével belemártom a pillák végét, száradási időnek nem szoktam sokat várni, kb. 20 másodperc. Figyelni kell rá, hogy ne ferdén, 'kócosan' álljanak a műszempillák és én a végén szempillaspirállal át szoktam menni a szempilláimon, ezzel egybefésülöm a saját pilláimat a műszempillákkal.
Mostantól az oldal facebook-on is elérhető, tessék olvasni és lájkolni, terveim szerint (ha időm engedi) ott több információt/képeket osztok meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr4811811887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tüncycyca 2011.02.28. 07:57:25

nekem tetszik,csak mindig egy kicsit félek a műszempillától főleg a felhelyezéstől

~Castia~ 2011.02.28. 10:42:21

Valahogy mindig azt hittem, hogy a tincses műszempillát nehezebb feltenni, mint a sorosat, ezért nem is kísérleteztem vele. De itt olyan szép természetes hatása van rajtad, hogy kedvet kaptam hozzá.

Maya 2011.02.28. 10:58:26

Nekem sosem sikerül, nem tudom egyenesen feltenni, és eltekerednek ide oda. Ráadásul nekem az átlag tincses pilla túl hosszú, és a szemem úgy néz ki utána mint egy iszonyú soklábú pók... :(

evil-she-devil 2011.02.28. 12:18:08

@Maya: csipesszel igazgasd még rögtön az elején amíg a ragasztó nem száradt meg és próbálj meg rövid tincses pillákat venni,a dobozok nagyrészében fel van tüntetve, h mekkora. Ne add fel senkinek sem ment elsőre ;)

Maya 2011.02.28. 20:47:03

Már teljesen leírtam magamban a dolgot, de most úgy érzem talán van még remény a fejlődésre:) Köszi a tippeket!:)

SophiEl 2011.02.28. 22:37:12

Érdekes, más blogon meg azt olvastam, h pont a tincses pillát nehéz feltenni, de én még nem próbáltam, csak sorost, de az katasztrófa volt. :S Most kedvet kaptam h vegyek egy tincsest.

evil-she-devil 2011.02.28. 22:38:34

@SophiEl: szinte mindenki ezt mondja,hogy tincses pillákkal nehezebb bánni, pedig szerintem nem!

Viola Cz. 2014.01.03. 17:25:09

Szia, nagyon szépen raktad fel a műszempillákat, szép lett a sminked is:)
Szerintem is könnyebb tincses műszempillákkal dolgozni. Megkérdezhetem, hogy milyen tincses műszempillákat használsz? Néztem a Makeup plázába tincseseket, és nem tudom eldönteni hogy melyiket válasszam. (hány mm, hány szálas...) Köszönöm előre is.

Judit 2016.06.23. 17:21:49

Kérdés: sminkleszedésre hogyan reagálnak?

Névtelen 2016.06.23. 17:23:25

Kérdés: sminkleszedésre hogyan reagálnak?
süti beállítások módosítása