She szemhéjfesték paletta + szájfény

2013. április 26. - BeautyCat

Egyike voltam a szerencséseknek, akik tesztelhetik a Cherry Blossom kollekció egy-egy darabját, most a négyes szemhéjpúder palettáról és a szájfényről olvashattok. Sajnos a narancssárga festék kiesett a helyéről mire ideért a levél, ez kicsit látszik is a képen, megviselte az út. Ennek az érdekessége, hogy Niki tesztjénél is pont ez a szín esett ki a helyéről, valami nem passzol a narancssárgával. Ettől függetlenül a teteje jól záródik.



A színmintákat szemhéjalapozón használtam, így értem el vele az intenzív színeket. Első ránézésre a lila volt a kedvencem, sajnos sokszor kellett belenyúlnom, hogy elérjem ezt a színt, nem jól pigmentált. A bronz színű nagyon jól pigmentált,szinte krém állagú és könnyen használható. A narancs pigmentáltságával is gondok vannak, itt is többször kellett belenyúlnom, hogy a fent látható színt elérje és emellett porol is. A türkizkék is jól pigmentált, nem porol de sajnos egy kicsit veszít a fényéből idővel.


A szájfény színe egyből megfogott amikor megláttam, narancssárgás-piros arany színű mikrocsillámokkal. Ahogy kinyitottam érezni lehetett egy finom édes-gyümölcsös illatot, ez nagyon tetszik.  Az applikátor általános méretű, elég szájfényt vesz fel. Ha kis mennyiséget használok éppen egy szép színt ad az ajkaimnak, de ha rendes mennyiségben használom akkor a lent látható szín köszön vissza az ajkaimon. Szerintem gyönyörű! :)


A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr9011811591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CRaPTRaSH 2013.04.27. 15:41:13

Kár értük, mert nagyon jó színek, de gondolom nem mindig éri meg a macerát :S
süti beállítások módosítása