Max Factor Wild Shadow pencil + Wild Mega Volume szempillaspirál teszt/swatch

2013. augusztus 22. - BeautyCat
Volt lehetőségem tesztelni az új Max Factor kollekció 3 darabját. A kollekció a Wild névre hallgat és gyönyörűséges színek találhatóak benne. A nevéhez híven merészebb árnyalatok is vannak a kollekcióban, de ezek sajnos itthon jelenleg nem elérhetőek. 

Inkább a lényegre térek: imádom a szempillaspirált! A Clump Defy hatalmas kedvenc, de mégis a Mega Volume-t pont olyan szívesen használom mint a másik MF elődjét. Elsőre meghökkentő a homokóra alakú spirálfej, eddig még nem volt ilyenem. A végein levő hosszabb sörték a külső és a belső szemzugban lévő rövidebb pillák könnyebb elérésében játszanak szerepet, a középső rövidebb sörtékkel pedig akár több rétegben is könnyen felvihető a festék. Ez a gyakorlatban is baromi jól működik, gyönyörűen dúsítja a pillákat, nem ragad össze. Elvileg vízálló a spirál, gyakorlatilag sajnos egyáltalán nem bírja a vizet, tessék vele vigyázni, mert amint víz éri elmászkál.


A nyár kedvencei lettek nálam a szemceruzák. Melegben úgy sem marad rajtam a szemhéjfesték, így általában csak szemceruzát használok a szempillatöveknél, esetleg szemhéjon elsatírozva. Bombabiztos színeket kaptam, ilyen színekkel nálam nem lehet mellélőni. Az állaga géles, nagyon kellemes mivel rendkívül könnyen siklik, de száradás után nem mászkálós. Tény, hogy a 40 fokot sajnos ez sem bírta a fedett szemhéjamon, de már feladtam, sajnos ezt a meleget semmi sem bírja ki amit nem tetoválnak oda. Használat után ajánlott átmenni rajta egy hasonló színű szemhéjpúderrel, így jóval tartósabb lesz az eredmény.




A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr5611811491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása