SMINKELJ ÉS NYERJ! - Eredményhirdetés

2013. október 29. - BeautyCat

Elérkeztünk a nyereményjáték eredményének kihirdetéséhez, aminek egy részről nagyon örülök, viszont egy kicsit sajnálom is. Szomorú vagyok, mert 2 tündéri bloggerinával dolgozhattam együtt (Niki és Viki) ezen a nyereményjátékon és hiányozni fognak a megbeszéléseink. Viszont annak nagyon örülök, hogy sok szépséges sminket küldtetek be, tényleg elképesztően ügyesek vagytok! Nehéz volt a választás, hiszen rengeteg jó smink született, de végül sikerült kiválasztani a 6 nyertest.
Emellett Larion Oscar, a Maybelline vezető sminkese is végignézte a sminkeket, segített a döntésben és megkért, hogy ezt adjam át Nektek:

"...kérlek tolmácsoljátok nagy-nagy gratulációmat mindenki felé,mert nekem ez fantasztikus érzés,hogy készítem szezonról szezonra a trendeket és megtisztelő, hogy tetszik is, alkalmazzák is ezt a hölgyek."


A nyerteseknek külön gratulálok a csodaszép munkához, a nyereményeket a Maybelline fogja postázni az általatok megadott címre. Akik pedig most nem nyertek, ne csüggedjenek mert szupertitkos hadműveletek már folynak egy következő nyereményjátékhoz. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr611811453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása