Bourjois Volume 1 seconde szempillaspirál

2014. július 25. - BeautyCat

Menthetetlen szempillaspirál függő vagyok. Talán szempillaspirálok mellett hajápolási készítmények azok, amiket mértéktelenül vásárlok és halmozok. amikor megláttam a teszteket az új Bourjois spirálról, annyira jók voltak a vélemények és a képek is annyira gyönyörűek voltak a szempillákról, hogy elcsábultam...ismét.

Ahogyan a képen is látszik, a spirál különlegessége, hogy a rövid műanyag sörték között apró gömböket helyeztek el. A kis gömbök 360°-ban fedik a szempillákat már egy rétegben és közben szét is választja azokat. Emellett a nevét onnan kapa, hogy egy másodperc alatt, gyönyörű ívelt pillákat varázsolhatunk magunknak. Esélytelen egy másodperc alatt spirálozni, de ettől függetlenül tényleg nagyon szépen megemeli a pillákat és már egy rétegben tökéletesen fed.


Alapból elég kurta és  majdnem szögegyenes pilláim vannak, szinte olyan mint az ázsiai nők pillája, így nálam elég fontos szempont az ívelés és szeretem, ha egész nap meg is tartja az ívét. A képen egy rétegben használtam a szempillaspirált, látható, hogy szépen szét is választja a pillákat és jól fed egyetlen rétegben is. Nem igazán jön át, de nagyon hosszú és íves pilláim lettek, nem is tudom eldönteni, hogy a spirál ennyire jó, vagy a szempillanövesztő folyadék amivel ecsetelem tényleg ennyire hatásos.

2 rétegnél még látványosabb a hatás, viszont a 3. réteg után hajlamos összetapasztani a pillákat, amit én nem szeretek, így sosem szoktam 2 rétegnél többet használni. Ha jól emlékszem a Müllerben 3800 forintba került a spirál.

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr411811333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Barbi 2014.07.25. 19:47:48

Kép alapján elég meggyőző, gyönyörűek a pillák :)

M. 2014.07.25. 20:27:30

Remek elképzelés, nem szokványos koncepció. :) Szuper!

Vivó 2014.07.26. 02:10:12

Régóta szemezek ezzel a spirállal, nagyon tetszik a gömbös megoldás:)

Lucus 2014.07.27. 22:49:43

Már egy rétegben is tényleg bizonyít! :)
süti beállítások módosítása