AVON Super Extend Winged Out szempillaspirál

2015. március 16. - BeautyCat
Korábban nagyon szerettem az AVON Super Extend szempillaspirálját, így amikor megláttam, hogy az új, továbbfejlesztett verziója is megjelent nem is volt kérdés, hogy kipróbálom. Az AVON Super Extend Winged Out szempillaspirál festéke hollófekete rostokat tartalmaz, ezzel segít hosszúvá, intenzív színűvé tenni a pillákat, mindezt csomósodás nélkül. A különleges, kúp alakú kefe alakját a madárszárny tollának a formája inspirálta. A precíz és rugalmas kefe a nehezen elérhető szempillákat is befesti és íveli.



Pontosan annyira sikerült megkedvelnem ezt a spirált is mint az elődjét. Jól kézre áll és könnyen használható, gyorsan megszárad a pilláimon a festék. Szépen szétválaszt akár több rétegnél is, és a rostok hatására sem lesz csomós a végeredmény. Elképesztően szépen íveli a pillákat és az intenzív fekete színnek köszönhetően tényleg látványossá teszi őket. Már egy rétegtől is nagyon szép eredményt lehet vele elérni, de ha a drámaibb pillákat szereted, akkor is könnyen rétegezhető, nem fognak összetapadni tőle a pillák.

A tartóssággal sincs hiba, nem pereg le a nap folyamán és még az erős széltől könnyezős napomat is minden gond nélkül kibírta. Pont a tartóssága miatt kicsit nehezen lehet megszabadulni tőle, micellás lemosóval többször is át kell menni rajta, de én inkább ajánlok egy jó kis olajos lemosót, ha gyorsan és maradéktalanul szeretnétek a szempillaspiráltól megszabadulni a nap végén.

A lenti képen láthatjátok a végeredményt. A nap végén készítettem a képet, látható, hogy el sem moccant a helyéről. Az ívet gyönyörűen megtartotta és a könnyezés ellenére sem irritálta az érzékeny szememet. Az ára is nagyon baráti, most épp tavaszi akcióban (március 31-ig) kapható 1299 forintért.


A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr8611811255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása