dm kedvencek csomag - 2015 április

2015. április 16. - BeautyCat


Ha még nem ismernétek a dm Kedvencek dobozt..ez egy negyed évente megjelenő különleges szépségcsomag, amiben legalább 5 teljes kiszerelésű drogériás újdonságot találtok. A dm Kedvencek csomag limitált mennyiségben érhető el, összesen 1000 dobozka készül és sorsolás útján találnak gazdára a csomagra regisztrálók között. Regisztrálni a dmbox.hu oldalon lehet és a meghirdetett 24 órában tudod megrendelni a csomagot (általában facebookon értesülök róla, hogy mikortól lehet rendelni). 72 órán belül minden résztvevőt értesítenek, hogy ezúttal bekerültek-e a szerencsés 1000 közé. Átvenni a dobozkát az általad kiválasztott dm üzletben tudod, megadják a pontos szállítási időpontot is. Mi is olyan szuper ebben a dobozban? 2990 forintot kell fizetni érte, viszont a csomag értéke 6000 és 20 000 forint között mozog. A mostani dobozkában rejlő termékek teljes áron 10 345 forintba kerültek volna, viszont így 2990 forintért lehet megkapni és csupa hasznos termékkel van tele, amit a legtöbb ember használni szokott.


Mi is lapul a csomagban?


L'Oréal Color Riche L'Ombre Pure Mono szemhéjpúder
  • Egyedülálló textúrájú szemhéjpúder, lenyűgöző intenzitás, színárnyalatok széles skálája. Könnyű felvitel a lágy gél-púder textúrának köszönhetően. Eltérő színekben kerülnek a dobozokba, sajnos az enyém szállítás közben megsérült egy picit, de ez mit sem ront a minőségén, zseniálisak ezek a szemhéjpúderek!
B.U. My Secret Női EDT
  • A különböző jegyek összhangja teszi ezt a parfümöt titokzatossá, mégis vidámmá. A meggy fanyarsága, a pillecukor édessége, a szantálfa és a vanília selymessége egy izgalmas, tökéletes nyári illatban kelnek életre! Nagyon kellemes az illata, édes de a meggy miatt mégsem tömény.
Himalaya Herbals intenzív hidratáló krém
  • Hidratálja és táplálja a száraz, nagyon száraz bőrfelületet. Könnyen beszívódik, nem hagy zsíros érzést a bőrön. A benne lévő búzacsíra gazdag E-vitamin forrás, mely táplálja a bőrt, védi azt a környezeti hatásokkal szemben, míg az édes mandula természetes hidratáló és hatékonyan ápolja még a nagyon száraz bőrfelületet is. Aktív hatóanyag tartalma 100%-ban növényi eredetű. Csupa jót lehet olvasni róla krémmánián, zseniális választás!




Schwarzkopf Styliste Ultime AMINO-Q hosszantartó tartás ultra erős hajlakk
  • Micro-Styler technológiájának köszönhetően minden hajforma számára hosszantartó, ultra erős és ragadásmentes tartást biztosít. Az aminoaktívval gazdagított formulának köszönhetően pedig segít regenerálni a haj sérült részeit. Így nem csak a tökéletesen formázott végeredmény garantált, hanem a kevésbé töredező haj is.

alverde Zell Aktiv szérum kék hibiszkusszal
  • A PowerExtension hatóanyagot tartalmazó formula segíti a sejtanyagcserét és támogatja a bőrsejtek megújulását. Értékes Anti-Aging hatóanyagai csökkentik a ráncok kialakulását - egy fiatalosabb arcbőrért. A bio hialuronsav-komplex és a máriatövis olaj kisimítja a ráncokat és segít megőrizni a bőr hidratáltságát.
alverde maximize volume lashes szempillaspirál
  • Innovatív gumikefével kihangsúlyozza és precízen elválasztja a szempillákat. Nem csomósodik és nem ragad.
Nivea MEN krém
  • Úgy lett kifejlesztve, hogy gyorsan beszívódjon a férfiak bőrébe. A krém könnyű, nem zsíros textúrájával köszönhetően beszívódik másodpercek alatt, nem hagy zsíros érzetet. Hatékony, E-vitaminnal dúsított formulájával és kellemes, férfias illatával hidratálja a bőrt. Alkalmas arcra, testre, kézre, könyökre - bárhová ahol a bőr kiszáradhat.

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr2011811235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Miss Sziszi 2015.04.16. 17:59:41

Nagyon jó csomag , és abszolút megéri az árát :D Sajnos én nem mernék kockáztatni , hogy megfelelő lenne-e a csomag de mindig olyan izgatottan olvasom a posztokat , mintha én bontaná ki. Mondjuk Murphy-törvény , hogy ha egyszer rászánom magam, biztos nem lenne annyira jó :D

Eszti www.makeuponabudget.hu 2015.04.16. 18:04:40

Én nem igazán félek ennél a doboznál, elég sok drogériás terméket használok, tök jó újdonságokat próbálni és 3 ezer forintot már rosszabb dolgokba is "fektettem be".. :D

Myrkky 2015.04.17. 21:06:25

Nagyon sajnáltam, mikor megkaptam az e-mailt, hogy nem kerültem be az 1000-be. Így utólag viszont már nem bánom, mert kevés dolgot használnék ezek közül a termékek közül.

Sándorné Hüse 2015.04.23. 16:35:10

én most nemkaptam semmilyen email-t

Névtelen 2015.04.24. 17:41:14

Eddig egyszer sem kerültem bele az 1000-be, minden alkalommal, úgy kezdődik a levél, hogy "Sajnáljuk....". :(
süti beállítások módosítása