MAC májusi újdonságok

2015. április 18. - BeautyCat

Májusban sem maradunk MAC újdonságok nélkül, két termék érkezik az állandó szortimentbe és egy igazi nyári hangulatú limitált kiadás is lesz. A tápláló ásványokkal dúsított Mineralize Timecheck Lotion az innovatív polimer technológiának köszönhetően optikailag csökkenti a ráncokat és összehúzza a pórusokat. Az eredmény? Pazar, fényűző és egészséges bőr. 
Mineralize Timecheck Lotion (10400 Ft)
Pro Longwear család legújabb tagja vízálló formulájának köszönhetően korrektorként és alapozóként is használható. Ez az olajmentes vízálló termék 16 órán át tartós marad, az esőnek és a könnyeknek is ellenáll, taszítja a nedvességet a bőrfelületéről. Formulája tökéletesen beleolvad a bőrbe, közepestől teljes fedésig építhető és természetes hatást eredményez. A hozzá ajánlott ecset pedig tökéletesen használható alapozáshoz és korrektor ecsetként is. Szintén bekerül az állandó szortimentbe.

Pro Longwear Nourishing Waterproof Foundation (9600 Ft)
193 Angled Foundation Brush (9900 Ft)



Igazi nyári hangulatú lesz a májusi limitált Wash&Dry kollekció ami ezúttal is két részre lesz osztva, a highlighterért már most nagyokat dobban a szívem és a kollekció másik része (amiről sajnos most nem tudok a promo képen túl mást mutatni) a pénztárcám számára halálugrást jelent, ugyanis szemöldök formázó termékek és bronzerek lesznek benne..



Veluxe Pearlfusion  Shadow Trio - Permanent Press (8400 Ft)
Veluxe Pearlfusion  Shadow Trio - Warm Wash (8400 Ft)
Veluxe Pearlfusion  Shadow Trio - Green Clean (8400 Ft)
Studio Nail Laquer - Monday Blue, Washeteria (3200 Ft)
Technakohl Liner - Coin Operated, Colour Matters, Practice Makes Perfect, Sudsy (5700 Ft)
Lipstick - Steam Heat, Créme D'Nude, Morange, Tumble Dry (6500 Ft)
Lipglass - Domestic Diva, Girl On Board, Hot/Cold, Laundry List (6200 Ft)

Powder Blush - Hipness (7200 Ft)
Powder Blush - Crisp Whites (7200 Ft)
High-Light Powder - Freshen Up (9100 Ft)
High-Light Powder - Freshen Up (9100 Ft)

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr4811811233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása