Veet Natural Inspirations termékcsalád

2015. május 02. - BeautyCat


Megjelent a Veet vadonatúj termékcsaládja a Veet Natural Inspirations ami a nevéhez illően a természet erejét hívta segítségül. A termékcsalád közel 90%-ban természetes eredetű, értékes olajokat tartalmaz, mint a szőlőmagolaj, a gránátalma olaj, az argánolaj vagy az Aloe Vera. Mint már megszokhattuk, most is az igényeinknek megfelelően több termék közül választhatunk, legyen az szőrtelenítő krém, használatra kész hideggyanta csík, cukorgyanta vagy patronos meleggyanta amit a Veet Easy Wax géppel tudunk használni.



Az otthoni szőrtelenítés egyik közkedvelt módja a szőrtelenítő krémek használata. Legtöbbünk már élt a lehetőséggel, több kevesebb sikerrel. Általánosságban elmondható hogy ez az egyik leggyorsabb és macera mentes módja a nem kívánt szőr eltávolításának. Az új Veet Natural Inspirations Szőrtelenítő krém a szőrszálakat lágyan távolítja el a gyökerek közeléből, így a borotválkozáshoz képest akár kétszer tovább tartó simaságot biztosít, ráadásul a makacs, rövid szőrszálak ellen is hat. Természetes szőlőmagolaj kivonatot tartalmaz, mely bőrpuhító hatásáról és frissítő illatáról híres, valamint hidratálttá és selymesen simává varázsolja a bőrt a használata után. És itt a frissítő illat nem kamu, tényleg nincs a szőrtelenítő krémeknél megszokott erős szúrós szaga, persze még érezhető, viszont jóval kellemesebb és nem fojtogató. Lábon, karon, hónaljon és bikinivonalon használható, az ára 1569 forint.



A használatra kész hideggyanta szalagok kiváló szolgálatot tesznek azokban a helyzetekben, amikor gyors és egyszerű megoldásra van szükségünk a szőrtelenítést illetően. Utazások alkalmával is praktikus, hiszen akár egy kézitáskában is könnyedén elfér, így bárhol járunk is, bőrünk selymes simasága mindig biztosított lehet. Az új Veet Natural Inspirations Használatra kész hideg Gyantaszalagok közel 90%-ban természetes összetevőkből áll. Ha még korábban nem gyantáztál akkor ilyennel ajánlatos kezdeni, nagyon könnyű a használata és szép eredményt lehet vele elérni. Fenyőgyanta és természetes Aloe Vera-alapú receptjének köszönhetően a bőr érezhetően lágy és hidratált marad. Alkalmazható lábon és a test többi részén, normál és érzékeny bőrön egyaránt, az ára 1569 forint. 




Az új közel 100%-ban természetes alapanyagokból készülő Veet Natural Inspirations Meleggyanta (cukorgyanta) argánolajjal dúsított formulájának köszönhetően akár 28 napon át élvezhetjük bőrünk simaságát, miközben az érezhetően lágy és hidratált marad. A meleggyanta mikrohullámú sütőben és forró vízfürdőben egyaránt felmelegíthető, a hőmérséklet ellenőrzésére pedig egy erre a célra speciálisan kifejlesztett spatula szolgál (nincs is rosszabb mint túl forró gyantát kenni a bőrünkre). A gyantázást követően a gyantamaradványok vízzel könnyedén eltávolíthatók. A korábbi módszerekhez mérve időigényesebb, viszont tartós és talán ez az egyik leghatásosabb. Az ára 2499 forint.




Személy szerint én meleggyanta párti vagyok, ebből is számomra a legegyszerűbb verziót a patronos meleggyantát használom a legtöbbet. A melegítést leszámítva gyors, (magamon kívül) nem kenek vele össze semmit, nem is mondanám fájdalmasnak sem. Ugye a patronhoz kell egy Veet Easy Wax Elektromos Gyantázó készülék is, viszont ezt elegendő egyszer beszerezni, nekem lassan 3 éve hibátlanul működik. Az új Veet Natural Inspirations Easy Wax Elektromos Gyantázó Patron közel 90%-ban természetes eredetű fenyőgyanta és értékes gránátalmaolaj alapú összetételének köszönhetően a hosszan tartó simaság mellett a bőr érezhetően lágy és hidratált marad. Alkalmazhatjuk lábon, hónaljon, bikinivonalon valamint a kar szőrtelenítésére egyaránt, az ára 2199 forint.


A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr611811225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása