Rimmel Lasting Finish púderalapozó

2015. május 14. - BeautyCat

Az új Lasting Finish 25HR kompakt púder az új Lasting Finish család része. Különlegessége abban rajlik, hogy nedvesen és szárazon is használható. A csomagolása kopogós, strapabíró műanyag, nem a legszebb de kifejezetten stabil, igazi táskába dobálós cucc. Hatalmas plusz pont, hogy végre egy kompaktban a tükör is helyet kapott, elvétve találkozunk vele, pedig nagyon hasznos. Maga a por állagú alapozó pan a felső részben helyezkedik el, ezt felhajtva az alján találhatjuk a tükröt és a hozzá tartozó pici szivacsot, amivel simán használható. A műanyag alja lyukacsos, így a benne található szivacs is ki tud száradni. Legszebben puffnival sikerült felvinnem, de volt hogy a benne található szivacshoz nyúltam és azzal is vállalható lett a végeredmény.

Vizesen használva a fedését közepesnek mondanám, nagyobb bőrhibákat és bőrpírt nem lehet vele elfedni, szóval nem ússzuk meg ilyenkor a korrektor használatát hacsak nincs hibátlan bőrünk. Viszont szárazon púderként nagyon megkedveltem. Van egy kis fedése, így méginkább hibátlannak tűnik a bőröm és szépen fixálja az alapozót, anélkül hogy maszk hatású lenne. Nyáron ha éppen jobb állapotban van az arcbőröm azt is megmerem kockáztatni, hogy melegebb napokon csak a porpúder részét használom alapozó nélkül, mert szépen mattít és a fedése pont elég ahhoz, hogy egységesítse a bőrszínem. Tartósságra nem lehet panasz, bírta a nap végéig, nem kopott leÖsszetételét tekintve az INCI listája szép, illatmentes, igazán nem tudok ellene semmi rosszat felhozni. 

Teljes áron 2955 forintba kerül, viszont az Iparfümériánál 1990 forintért már meg tudjátok rendelni.

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr7911811213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása