Braun Silk-épil 9 epilátor teszt

2015. június 07. - BeautyCat


Én is azok közé a szerencsés bloggerek közé tartozok, akik tesztelhették a Braun epilátor újdonságát, a Silk-épil9-et. Nagyon örülök ennek a kis gépnek, a régi epilátoromhoz már hozzá sem nyúltam olyan lassú volt, hogy inkább más szőrtelenítési módszerekhez folyamodtam. Magát a készüléket több kombinációban is be lehet szerezni, van SkinSpa kiszerelés Sonic bőrradírozó fejjel, arctisztító kefével vagy akár a Braun Face-el el egybecsomagolva, így mindenki az igényeinek megfelelő szettet tudja választani.

Mitől is emelkedik ki a Braun Silk-épil 9 a többi epilátor közül?



  • 40%-kal szélesebb fej: A gyorsabb szőrtelenítés érdekében egy húzással több szőrszálat távolít el.
  • MicroGrip Csipesz Technológia: A szélesebb és hosszabb csipeszek növelik a teljesítményt, míg az ívelt formák jobban idomulnak a testkontúrhoz, még a legkisebb 0,5mm-es szálakat is könnyedén eltávolítják, így hatékonyabbá téve a szőrtelenítést.
  • Nagy Rezgésszámú Masszázsrendszer: Vibrálva elősegíti a gyengéd használatot, míg masszírozó görgői aktívan stimulálják a bőrt a fájdalom nélküli epilálás érdekében.
  • Testkontúrhoz Igazodó Billenő Fej: Az akár 30 fokig billenő adaptív fej még jobban alkalmazkodik a test vonalaihoz, míg az új, gyengédebb sebességi fokozat tökéletes kezdőknek vagy érzékeny területekre.
  • Smartlight: Az epilátort oda irányítja, ahol szükséged van rá. A kivételesen alapos szőreltávolítás érdekében felfedi a legfinomabb szőrszálakat is.
  • Wet&Dry Technológia: A Braun Silk-épil 9 teljes mértékben, 5 méter mélységig vízálló, így a gyengédebb epilálás érdekében a kádban vagy zuhanyzás közben is használható.


Már rögtön az elején meg kell említenem, hogy ez az eddigi legjobban kinéző epilátor amit láttam. Persze, nem szoktam körbemustrálni mindegyiket, de egy ízlésesen kialakított készüléken mindig megakad az ember szeme, igazán nőiesre sikerült és a csillámokkal tarkított résszel ha jól láttam eddig mindenkit levettek a lábukról, bámulatosan feldobja a kinézetet! Természetesen miután kigyönyörködtem magam használtam is a készüléket. A kialakítása nagyon kényelmes, eddig a megszokott lekerekített U formájú epilátorom volt, fel sem merült bennem, hogy létezik ennél kényelmesebb megoldás és tessék, mégis van!
A fejek közül egyértelműen a billenő fej lett a kedvenc, érezhetően csökkenti a fájdalom érzetet, köszönhetően a kis görgőcskéknek és a rezgés rendszerrel ellátott fejnek. Illetve utánanéztem és elméletben a Sonic bőrradírozó fejet külön is meg lehet venni a készülékhez, remélem sikerül beszereznem hozzá mert szerintem nagyon jó segítség lenne az önbarnítózás előtt, meg alapból kíváncsi vagyok a hatékonyságára ha már az egész epilátor ennyire megtetszett.



Elsőre nevetségesen hangzik, de amit a legjobban imádok benne, hogy a készülék vezeték nélkül működik. Nem vagyunk a konnektor mellé rendelve, így hogy vízben is lehet használni ez igazán tökéletes megoldás. 1 órányi töltés 40 perc folyamatos használatot tesz lehetővé, nos ezt nem volt alkalmam letesztelni, nehezen tudom elképzelni, hogy valakin annyi szőr legyen, hogy ez a gép 40 perc alatt ne bánna el vele. A szélesebb fej nagyon felgyorsítja a használatot, a LED lámpával tökéletesen látjuk ha esetleg egy-egy kósza szőrszál kimaradt volna, hibátlan végeredményt lehet vele elérni (plusz, ha besötétedne mire eljutunk az epilálásig, akkor sem ér másnap reggel kellemetlen meglepetés, a megvilágítás elől egyetlen szőrszál sem menekül!). 
Keresve se tudnék hibát találni a készülékben, nagyon szerethető, gyors és hatékony, megkönnyítette a szőrtelenítéssel járó macerát. A gyönyörű közeli képekért köszönet a fraeulein-ungeschminkt blognak!


A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr5911811189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása