Maybelline Baby Lips

2015. június 30. - BeautyCat
Amerika kedvenc ajakápolója a Maybelline Baby Lips végre Magyarországon is kapható! Hiába sminkelnek kishazánkban viszonylag kevesen, ha belenézünk egy nő táskájába legyen 16 vagy 96 éves, minden bizonnyal találunk benne egy ajakápolót. A Maybelline New York 2 év kutatás után kifejlesztette az ajakápolót, ami nem csak hosszan hidratál, de trendi csomagolásának köszönhetően egy kis vidámságot is becsempészik a táskánkba. Jelenleg 6 különböző változat érhető el nálunk.

A Maybelline Baby Lips enyhén színezett hidratáló ajakbalzsam különleges formulája 6 összetevőt tartalmaz (aloe, méz, karité, kollagén, E-vitamin, C-vitamin és B5 vitamin), melynek köszönhetően 8 órán át hidratálja az ajkakat. Puhább, intenzíven ápolt, szebbnek tűnő ajkakat ígér.








HYDRATE
Citrom és bazsalikom
SPF 20










CHERRY ME
Cseresznye íz & 
vadító piros árnyalat
















PINK PUNCH
Maracuja íz &
halvány pink árnyalat












PEACH KISS
Barack íz &
természetes nude árnyalat









Ha pedig valami különlegesebbre vágynál a Baby Lips Electro kollekció darabjainak a különleges neon színei felpezsdítik a hétköznapokat.








STIKE A ROSE
barack










PINK SHOCK
görögdinnye








Először is kezdeném a csomagolással. Egyáltalán nem hasonlít az átlagos ajakápolókhoz, élénk színek, nagy betűk, egyszerűen az egész vonzza a tekintetet. Ellenben az átlagos ajakápolókkal, ha ezt kapod elő a táskából azt biztosan észreveszik. Az ajakápolók 20-as fényvédőt tartalmaznak, hatásukat tekintve pedig ápoltnak és egészségesebbnek tűnő ajkakat ígérnek. Pigmentáltságról nem is igazán érdemes beszélni ajakápoló esetében, van egy kevéske színük, nagyon apró csillámokat is találunk bennük, így egy kellemes fénnyel és nagyon enyhe színnel vonják be az ajkakat.

Maga az ajakápoló kellemes textúrájú, nem a legkönnyebb formula, aminek kifejezetten örülök, mert így nem is tűnik el pillanatok alatt az ajkaimról. Szerencsére nem is zsíros, vagy nehéz és ragadós, nagyon jól eltalálták. Ha nem is 8 órán át, de elég hosszan hidratál és a színek nagyon szépen (de visszafogottan) látszanak az ajkakon, a nap folyamán általában 4-5x szoktam használni (nagyban függ az evés-ivás mennyiségtől). Kellemes gyümölcsös illatúak és ízűek, de egyáltalán nem émelyítő. Most fedeztem fel, hogy az iparfüméria webáruházban eddig is lehetett őket rendelni, ha erről előbb tudtam volna.. Megjelenés után annyian megszerették ezeket az ajakápolókat és furdalta az oldalam a kíváncsiság, hogy milyenek lehetnek, de sajnos itthon jó sokáig nem volt elérhető. Mostantól a drogériákban is megtaláljátok őket, de ha nincs a közelben akkor online is meg tudjátok rendelni.




A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr7611811171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Moon Angel 2015.06.30. 08:50:22

Egyet biztosan beszerzek majd. :) Már évek óta szemezek vele. :D

Eszti makeup 2015.06.30. 11:20:11

Na vééégre!:D Akkor már nem csak a Müller üzletekben lesznek!
Nekem a Cherry Me nagyon szimpatikus.

Szépségműhely blog 2015.06.30. 20:54:53

Nagyon cukik,és szép színeik vannak,tuti beszerzek egyet:)
süti beállítások módosítása