TanOrganic önbarnító olaj

2015. augusztus 11. - BeautyCat
Mint már láttátok, idén úgy döntöttem, hogy nem maradok nyáron hófehérke. A napozást továbbra sem bírom, így nagy önbarnító tesztelésbe vágtam. Most egy olyan különleges termékre akadtam, ami megérdemli a bolondbiztos minősítést! Aki még csak most kezd ismerkedni az önbarnítókkal, vagy sosem sikerült egyenletesen eloszlatnia és a foltos végeredménytől elkeseredettségében feladta az önbarnítózást, annak nagyon ajánlom ezt a terméket. A TanOrganic önbarnító olaját ugyanis gyerekjáték használni. A 100%-ban természetes, minősített organikus önbarnító olajjal a nap és a szoláriumozás káros hatásai nélkül élvezheted egész évben a csodálatos barnaságot.



A csomagolása mellett nem lehet elmenni, egy masszív üveg tégelyben érkezik aminek valódi csavaros fa kupakja van. Jó érzés ránézni és kézbe venni, igazi minőségi darab. Aki használt már önbarnítót, az tudja, hogy mindegyiknek kifejezett önbarnító szaga van, némelyik terméknél kevésbé érezhető, de semmiképp sem kellemes. Ez az első olyan önbarnítóm, aminél ez a szag nincs jelen, kellemes citrusos illata van, amikor ez elillan még órákkal később sem érezhető a jellegzetes önbarnító szag a bőrön.

Természetesen nem csak a csomagolása és az illata miatt szerettem meg ennyire, a hatása is szuper! Ez az eddig legkönnyebben kezelhető önbarnítóm. Olaj állagának köszönhetően a bőrradírozás előtti hidratálást el is lehet hagyni és ne féljetek, nem lesz foltos. Nagyon könnyű eloszlatni és elég gyorsan beszívódik, szerintem kevesebb mint 5 perc alatt beitta a bőröm. Minden egyes önbarnítózás alkalmával nagyon kellett figyelnem, hogy egyenletesen oszlassam el a termékeket, az első pár alkalommal, vagy amint nem figyeltem elképesztő sárgásbarna foltokat varázsoltam magamra. Ezzel az olajjal ez teljesen leegyszerűsödött, úgy használom mint egy testápolót, csak végigkenem vele magam, beissza a bőröm és nem aggódok azon, hogy másnapra milyen foltos leszek. A nagyon jellemző lábfej/boka/térd/könyök területeinél sem lesz sötétebb árnyalatú. A színe 3 nap után kezd el fakulni, nem kopik csúnyán így az arcomon is bátran használom.


Ezt az olajat különösen világos bőrűeknek ajánlják, sötétebb árnyalatért (vagy barnább bőrre) a TanOrganic önbarnítóját válaszd. A benne található argán-, borágómag- és narancsolaj, valamint az aloe vera gyengéden ápolja a bőrt. Nem tartalmaz mesterséges adalékanyagokat, környezet- és bőrbarát, nyugodtan használható az arcbőrre is. Ami nekem még különösen szimpatikus volt, hogy a TanOrganic organikus önbarnító olaj megvásárlásával 5%-al járulsz hozzá a beteg gyerekeket támogató Gézengúz Alapítvány apartmanjának felújításához és még egyszer ennyit tesz mellé Sárospataki Kitti, a Naurel cég vezetője. Ezzel el is árultam, hogy az önbarnítót a Naurel webáruházából tudjátok megrendelni, ahol egyéb bio kozmetikumokat, sminkeket illetve kiegészítőket is találtok.

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr611811141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsucy - Szépségműhely blog 2015.08.11. 10:53:15

Úristen ebben aztán minden tetszik a kinézete, hogy természetes, hogy könnyű vele bánni (pedig más önbarnítókat általában kínszenvedés normálisan felvinni). Muszáj lesz kipróbálnom:)

Eszti www.makeuponabudget.hu 2015.08.11. 14:28:43

Tényleg szuper minden szempontból! :)
süti beállítások módosítása