Hello BIOBAZA

2015. augusztus 23. - BeautyCat


Egy új, izgalmas márka lett elérhető Magyarországon, a BIOBAZA megérkezett!


Mit érdemes tudni róluk?



A BIOBAZA kozmetikum termékcsalád gyógyszerészeti minőségével és a kimagasló minőségű természetes összetevők magas arányával emelkedik ki a piaci átlagból.


A cél egy olyan mindennapi ápolásra alkalmas termékcsalád kialakítása volt, amelyek kellemesek és jótékonyan hatnak a bőrre. Épp ebből az okból a BIOBAZA kizárólag természetes komponenseket tartalmaz, amelyekre a bőrnek szüksége van, és kerüli a tartósítószerek alkalmazását, a mesterséges illatanyagokat és színezékeket



A BIOBAZA gyógyszerészeti minőségű kozmetikum termékcsaládot horvát gyógyszergyártó szakemberek fejlesztették ki és gyártották nagy figyelemmel. 
A termékeket az olyan természetes aktív komponensek magas részaránya jellemezi, mint az olívaolaj, avokádó olaj, mandulaolaj, shea-vaj, továbbá citrom, teafa, geránium és levendula illóolaja, valamint egyéb számos értékes összetevő.



A termékek minden sorozatát laboratóriumban tesztelik a szállítást megelőzően, és a termékek rendszeres minőségellenőrzésen esnek át. Kizárólag olyan csomagolóanyagokat használnak, amelyek hatékonyan védik a termékek minőségét, a termékhasználatot egyszerűvé teszik, valamint gátoljak a termékek esetleges szennyeződését használat közben.


A BIOBAZA a termékeit nem teszteli állatokon és nem használ olyan összetevőket, melyeket állatokon teszteltek!

A biobaza.hu oldalon több információt is találtok a márkáról és az összes elérhető termékről is tudtok olvasni, emellett a facebook oldalukon tudjátok elérni őket.



A Sun termékcsaládot teszteltem is, így ezekről már véleményt is tudok mondani. Őszintén megmondom, először anyukám tesztelte, pont elmentek strandolni a barátnőjével és olyan csoki barna lett egy nap után, hogy még a jóidőben gyorsan leteszteltem én is. :)


BIOBAZA SUN termékcsalád


Kétségtelenül a szuperbarnító dzsem a termékcsalád gyöngyszeme. Olyan természetes eredetű minőségi összetevőket tartalmaz a dzsem, amelyek segíthetnek, hogy gyorsabban nyerjük el az áhított barnaságot és tovább élvezhessük bőrünk nyári színét. Mindeközben bőrünk nemcsak gyönyörű barna lesz, hanem értékes tápanyagokhoz is juthat.
Nem hiába kapta a dzsem megnevezést, különleges állaga leginkább a dzseméhez hasonlít és emellett az illata is isteni. A natúr verzió mellett kapható egy apró aranycsillámokkal ellátott dzsem is, egyáltalán nem leszünk tőle csillámpónik, tejesen vállalható, sőt!


BIOBAZA Szuperbarnító dzsem mindkét változata az alábbiakat tartalmazza:
  • Sárgarépa-karotinoidok: jól ismert antioxidánsok, amelyek a bőrsejt-membránok szerkezetét védik és funkciójukat segítik, valamint csökkentik az UV sugárzás okozta bőrkárosodást. Ráadásul a sárgarépaolaj fokozza a melanin termelését és szép barna színt kölcsönöz. 
  • Kakaóvaj: a kakaóvaj könnyű réteggel vonja be a bőrt és kellemes, könnyed illata van. Hidratálja a bőrt, megvédi a kiszáradástól és az öregedéstől.
  • Dió-kivonat: nyugtatja és kiegyensúlyozza a bőrt.
  • Olívaolaj: természetesen védi a bőrt, gazdag A- és E-vitaminban. Táplálja a dehidratált, érzékeny bőrt.
  • Körömvirágolaj: gyulladás- és irritációcsökkentő hatású, stimulálja a sejtmegújító folyamatokat.




Arra mindenképp figyeljetek, hogy a BIOBAZA dzsemek nem tartalmaznak napvédőfaktort (SPF). Napozás közben mindenképpen használjatok különböző fényvédőszereket (naptejek, napolajok). A dzsemet egyébként ajánlott már enyhén barna bőrön alkalmazni (az enyém még inkább a fehér kategóriába esett, tökéletesen működik így is).


Barnulásfokozó testápoló krém


A krém 98%-ban természetes eredetű, emellett kettős hatással rendelkezik – intenzíven ápolja a bőrt napozás után és meghosszabítja a bőr barna színmegtartó képességének időtartamát. Ezt a krémet kivételesen napozás után ajánlott használni, így visszaállítja a bőrnedvesség egyensúlyát. Arcra és testre egyaránt használható, de azt vegyétek figyelembe, hogy nem szívódik fel azonnal, így a felöltözéssel ajánlott várni egy kicsit. Az összetevők között megtalálható a sheavaj, kakaópor, zöld tea kivonat, jojoba-olaj és napraforgóolaj. Érdekes, hogy csak picit barnultam a naptól és nagyjából az önbarnítókra támaszkodok idén nyáron, de még így is tovább marad barna a bőröm a termék használatával.

Parabéneket, tartósítószert, hozzáadott mesterséges színezéket és illatanyagokat nem tartalmaz.


S.O.S napozás utáni testápoló joghurt


A természetes összetevőkben gazdag formulája intenzíven hidratálja a nap által kiszárított és irritált bőrt, valamint visszaállítja a bőr nedvességének természetes egyensúlyát. A zöld tea kivonat, az avokádó-olaj és aloe vera serkentik a bőr regenerálódását. A joghurt fehérjével gazdagítva ez a krém jótékonyan hat a nap által irritált bőrre, lassan hűt és hosszan tartó kellemes érzést nyújt. Az összetevők között megtalálható a shea vaj, olívaolaj, kakaópor, zöld tea kivonat, aloe vera, avokádó-olaj, rózsafa-olaj, kamilla-kivonat és a búzacsíra-olaj. Az olajok miatt szintén lassabban szívódik fel a termék, de az illata, állaga és hatása miatt nagyon megéri!

Parabéneket, tartósítószert, hozzáadott mesterséges színezéket és illatanyagokat nem tartalmaz.

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr8211811129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása