Neogence

2015. szeptember 03. - BeautyCat

 

Nemrég ismerkedtem meg a tajvani Neogence márkával, amelyet egy bőrgyógyászokból, gyógyszerészekből és orvosmérnök szakértőkből alló kutatócsapat alapított 2005-ben. Az innovatív biotechnológiát alkalmazó Neogence, kutatásai és fejlesztései során a hatékonyság, biztonság és gyors eredmények hármas koncepcióját ötvözi minden egyes arcápolási termékében. Magas gyógyszerészeti tisztaságú, aktív hatóanyagai, egyedi hialuronsav technológiája, látványosan kiemelik még a minőségi, luxuskozmetikumok közül is. 

 

 

Az egyedi hialuronsav technológia:

 

 

A termékekben található kiemelkedően magas koncentrációjú hialuronsav és más aktív összetevők ugyanis, szuper hatékonyan és egyben gyengéden ápolják a legérzékenyebb bőrt is. A Neogence egyedi fejlesztésű, rendkívüli tisztaságú, rendkívül jól felszívódó NASHA (Non Animal Stabilized Hyaluronic Acid) hialuronsavat használ.

 

 

A Neogence hialuronsavas vonalára jellemző az alacsony-, valamint nagy molekulatömegű hialuronsav kettős ereje. Az alacsony molekulatömegű a bőr mélyebb rétegeibe is eljut, erősíti a sejtek közötti kapcsolatot, csökkenti a vízvesztést, javítja a bőr nedvességtartalmát, stimulálja a kollagén szintézist, valamint csökkenti a ráncokat és a bőr egyenetlenségeit. A nagy molekulatömegű formája a bőrfelszíni hidratációt biztosítja és csökkenti a "láthatatlan" vízveszteséget (párolgást).

 

 

 

Mint már korábban is láttátok, imádom a maszkokat, ipari mennyiséget is fel tudnék használni belőlük, imádom ezzel kényeztetni a bőröm. A Hyaluronic Acid Hydrating Mask egy hialuronsavas hidratáló fátyolmaszk, aminek a rostszerkezete segíti a hatóanyagok felszívódását (a maszk anyaga a bőrön egy természetes védőréteget alkot, lezárja és védi a bőrt az alkalmazás alatt, így az oxidációtól elzárt bőr rendkívül hatékonyan regenerálódik és a hidratáció akár másfélszer mélyebbre hat a bőrben). A maszk 30 ml hatóanyagba van áztatva, ez eszméletlenül sok, így akár 2-3 alkalommal is fel lehet használni, ha légmentes tasakba visszazárjuk. 

 

A rostfátyol réteget két másik fólia védi, ezeket el kell távolítani és már simíthatjuk is rá a korábban megtisztított arcbőrre kb 15-20 percre, a levétele után pedig csak masszírozzuk be a rajtunk maradt felesleget és nem is szükséges utána arckrémet használni. A hatás sem maradt el, a vízhiányos bőrömmel csodákat tud művelni a hialuronsava hidratáló hatást még a Butylene Glycol és a Glycerin vízmegkötők is megtámogatták. Emellett a fekete nadálytő kivonata segít a gyulladáscsökkentésben és sebgyógyításban, az algakivonat pedig antioxidáns hatással rendelkezik. Érdekes volt, hogy a maszkok használata után az arcomon maradt folyadékot sok esetben a bőröm nem szokta magába szippantani, a Neogence maszkoknál percek alatt beitta. Már rögtön a használat után érződött, hogy hidratáltabb a bőröm, de igazán másnap tűnt fel, igazán "felturbózta" az eddigi állapotot, a bőröm sima és puha lett, meg úgy egészében ragyogóbbnak és egészségesebbnek tűnt. Pontosan az ilyen hatás miatt szerettem meg annyira a maszkokat, ennyi plusz simán belefér a bőrápolásba.
 
Nem volt ez másképp a C-vitaminos bőrvilágosító fátyolmaszkkal sem. A csomagolás pont olyan mint a hialuronsavas esetében és ez is 6-os kiszerelésben kapható. Bőrvilágosító formulája gátolja a melanin termelést, kiegyenlíti a bőrtónust és ragyogóvá varázsolja a bőrt. Hatékony májfoltok, szeplők, szem alatti karikák kezelésében, emellett eredményesen nyugtatja a bőrt és eltünteti a bőrpírt, így használható kozmetikai arctisztítás után is. A javaslat hatására több sem kellett, a mélytisztító arckezelés után este használtam a maszkot. Ilyenkor általában piros pöttyök tarkítják a fejem és az összes piros folt viszonylag lassan tűnik el teljesen. Használat után még nem volt egyből szembetűnő a változás, másnap reggelre viszont nagyon sokat segített, a gyulladásokat szépen lehúztaenergizálta a fakó "szürke" bőrt, egészségesebbnek és kisimultabbnak tűnt a bőröm a használata után,  (és legfőképpen kevésbé pirosnak). A hatáson felbuzdulva másnap este is használtam a maszkot (szintén 30ml hatóanyagot tartalmaz, így akár többször felhasználható), az arcomon hagytam amíg az egészet be nem szippantotta a bőröm. Sokkal gyorsabban gyógyult a kezelés után, nem maradtak meg sokáig a piros foltok, imádtam a hatását.



Utoljára hagytam azt a terméket ami megmentette a bőröm az őrült meleg időszakban. A Neogence hialuronsavas hidratáló fluid az eddigi legkönnyebb textúrájú hidratáló amit kipróbáltam.  Extrém könnyed, szinte vizes, a bőröm pillanatok alatt beissza és nem húzódik utána. Érezhetően segít a vízhiányosságon, illetve pont elég hidratálást nyújt. Nagyon eltalálták, mert nem érzem, hogy kevés lenne, viszont még az extrém meleg időjárás mellett sem volt sok a bőrömnek, segített átvészelni ezt az őrült nyári időszakot. Nyárra vegyes/zsíros bőrre szuper választás, a benne található hatóanyagok segítenek a hidratálásban, antioxidáns tartalma támogatja a bőr védekező rendszerét és segít egyensúlyban tartani a bőr faggyú termelését. 50ml-es a fluid és elég egy keveset használni belőle, így biztosan kibírja télig. A hidegebb idővel szerintem már kevés lesz a hidratáló hatása, addigra a bőröm is visszaáll a normális megszokott állapotába, de amennyire megszerettem ezt a hidratálót, szerintem a téli arckrémem is ebből a termékcsaládból választom ki.
 
Összességében az általam próbált termékekkel elégedett voltam, sőt felül is múlták az elvárásaimat. Az ár/érték arányuk egyértelműen szuper, hatásosak, határozottan érdemes megnézni/kipróbálni őket. A termékeket a Szépségcenter.hu oldalon tudjátok megvásárolni, a www.neogence.hu oldalon megtaláltok mindent a márkáról és a termékeikről, illetve nemrég elindult a Neogence magyarországi facebook oldala, ott is értesülhettek az összes újdonságról.

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr6711811115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása