Clinique Chubby Stick

2015. szeptember 15. - BeautyCat




Még csak két hete vettem ezt a szépséget, de tuti az év felfedezettjei közé tartozik nálam, annyira megszerettem. A Clinique Chubby Stickek ránézésre leginkább egy jókora pufók szemceruzára hajaznak, igazán praktikus mert egyáltalán nem kell ecsetet használni az eldolgozásához és utazáskor a táskában sem foglal sok helyet. 

Kicsit vastagabb mint egy rúzs,a használata baromi egyszerű, csak húzol vele egy csíkot a megfelelő helyre és ujjal eldolgozod (természetesen ecsettel is működik, de itt nem ér minket semmi hátrány ha kézzel dolgozunk). Az állaga krémes, mégis könnyen kenhető, ellenben a termék olajmentes, így kombinált/zsíros bőr esetén is működik, még a nagy melegben sem tűnt el az arcomról. Egyáltalán nincs illata és a használat után nem hagy ragacsos érzetet a bőrön. Kezdőknek és lustáknak extra praktikus, igazán könnyen használható, a szín intenzitása építhető, de 1-1 csík elegendő egy normál sminkhez, nem kell a fél sticket felkenni a fejünkre.



A Robust Rhubarb árnyalatot vettem meg (gyönyörű korall!), de annyira elégedett vagyok vele, hogy szerintem a másik 3 árnyalatot is beszerzem, teljesen elvarázsolt az egyszerű használat, elképesztő színek és természetes végeredmény. A netes kutakodásaim során rátaláltam, hogy ezeknek a pirosítóknak van kontúr és highlighter verziójuk is, már ezek is a kívánságlistámra kerültek. 

A Robust Rhubarb egy gyönyörű korall árnyalat, nincs benne csillám, nagyon természetes a hatása. Mivel nem por állagú így csak púderezéssel lehet mattá tenni, de enélkül a bőrfény csak még természetesebbé teszi. Nem jellemző a kopás, reggeltől estig bírja, nagyon tartós. Mint már említettem olajmentes, semmi gondot nem okozott a bőrömnél, nem szárít, nem is tömíti el a pórusokat, szóval nagyon jóban van a bőrömmel.

Ezeket a pirosítókat Clinique szaküzletekben vagy az iparfüméria weshopjában tudjátok megvásárolni.



Emellett ami még figyelemre méltó a Clinique termékeknél, hogy nagyon komolyan veszik az allergiatesztet. Először is elkészítik a formulát az ismert allergének nélkül. Következő lépésként 12-szer tesztelik a terméket 600 emberen. Amennyiben a 7200 alkalom során akárcsak egy allergiás reakció megjelenik, újrakezdik a termék fejlesztését. 


Céljuk, hogy sminktermékeik jót tegyenek a bőrünkkel. Minden Clinique szemhéjpúder és szempillaspirál szemorvosok által tesztelt. Rúzsaik tele vannak hidratáló összetevőkkel, azonban egytől egyik illatanyagmentesek. Alapozóik nem csak tökéletesítik a bőrt, hanem aktívan javítják a ráncok megjelenését, a kipirosodást, egyenetlen bőrtónust és még sok minden mást.

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr6611811101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása