Szereted a karórákat?

2015. szeptember 17. - BeautyCat
Le sem tagadhatnám, újabban rám tört az óra-korszak. A lakásba új falióra került és a karórák amik eddig hidegen hagytak (mobilon nézem az időt, feleslegesnek tartottam) most elkezdtek igazán érdekelni. A kezdeti sóvárgás impulzusvásárlásokba csapott át, így történt meg, hogy reggelente már az óraválasztás is külön dilemma elé állít. Keresem a szépet, jót, különlegeset, letisztultat, mindenhez más mutat jól és az aktuális hangulatom is befolyásoló tényező a választásban.


A kutakodásaim során instagramon megakadt a szemem egy faórán, percekig csak a képet bámultam és megfogalmazódott bennem a gondolat, hogy nekem is kell egy ilyen. A JORD óráiról volt szó a képeken, végigmustráltam a weboldalon fellelhető összes órát és végül a Fieldcrest sorozat Zebrawood & Maple anyagára esett a választásom. Különösen jó, hogy a kiválasztott design mellett válogathatunk a felhasznált alapanyagok között, a különböző fák erezetei teljesen más hatást érnek el egy-egy óra esetében. A kínálatban természetesen férfi és női órák is megtalálhatóak, a teljesen letisztult designtól egészen az óramű szerkezetét mutató darabokig.
Már csak a tengerentúli rendelés akadályát kellett megugrani, viszont kellemes meglepetésemre nem egészen egy hét alatt ideért a csomagom, végig nyomon tudtam követni, hogy merre jár. Az óra egy szép fadobozban érkezett és egy Jord feliratos párnát ölelt körbe. A kezdeti bugyuta aggályaim, miszerint a csuklópánt fa szelvényei karcolni fogják a karom, gyorsan megdőltek, sokkal kényelmesebb a viselése mint bármelyik bőr vagy fémszíjas karórámnak. Szállítás előtt még méretre is állítható, az oldalon van egy letölthető/kinyomtatható centi, így biztosan passzolni fog a karunkra.


Kifejezetten strapabíró az óra, a számlapot karcmentes üveg fedi, viszont csak cseppálló, nem ajánlott víz alá meríteni. A szelvények masszívak, nem repednek, nem karcolódnak/kopnak és szerencsére a kapocs jól záródik, egyszer sem nyílt ki használat közben. 1 év garanciát vállalnak a vásárlás után.

Mit szeretek ebben az órában? Gyakorlatilag mindent. Egyedi és különleges, pontosan ilyen óra biztosan nem lesz máson. Igazán letisztult a design, semmi fölösleges csicsa, nagy hangsúlyt kap a fa erezete. A nagy számlap a maga egyszerűségében figyelemfelkeltő, mégis kényelmes, nem akadályoz a mozgásban. Kifejezetten könnyű darab és a selymes tapintású fa borítás csak még szerethetőbbé teszi. Bátran ajánlom azoknak, akik különleges és egyedi órát keresnek!



Wooden Watch Review

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr9711811097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bokorbogi93 2015.09.17. 19:58:59

Nagyon gyönyörű! :) Szép, letisztult mégis különleges :).

Zsucy - Szépségműhely blog 2015.09.17. 20:22:36

Tejóég, hogy ezek mennyire tetszenek *.* Nem is értem eddig, hogy nem jutott eszembe, gyönyörű

Júlianna Berki 2015.09.18. 06:24:35

Csodaszépek!

Júlianna Berki 2015.09.18. 06:25:07

Csodaszépek!

Eszti www.makeuponabudget.hu 2015.09.20. 04:21:05

Nekem sem jutott volna eszembe amíg nem láttam, de azóta rá vagyok kattanva *.*

Eszti www.makeuponabudget.hu 2015.09.20. 04:22:06

Ez a Zebrawood változat engem teljesen elvarázsolt! :)
süti beállítások módosítása