Max Factor újdonságok

2015. október 10. - BeautyCat
Az elmúlt napokban több Mac Factor újdonságot is teszteltem, ezekről hoztam nektek egy gyors beszámolót. Az új termékek közül szerintem a legjobban a Smokey Eye Drama palettái sikerültek. Az általam próbált 2 paletta (Opulent Nudes, Lavish Onyx) színei pigmentáltak, a textúrájuk szinte már krémes. Kicsit porol, de a legtöbb pigmentált palettánál ez előfordul, így nem újdonság. A színek összeállítása mindkét palettánál tetszik, könnyen készíthetünk vele füstös sminket. A kialakítása miatt a két középső színnél figyelni kell, mert könnye átnyúlhatunk az ecsettel a mellette lévő színbe is.


A Max Factor spiráljait mindig nagyon szerettem, drogériás viszonylatban szerintem a legjobbak között a helye. Az új False Lash Effect Velvet Volume sem okozott csalódást, nagyon szépen szétválasztja a pillákat és hosszabbá is teszi őket. A lenti képen egy rétegben látható, általában két réteget használok belőle a rövidke pilláim miatt, de még így sem tapasztja össze a szempillákat. Állagra kifejezetten sűrű és gyorsan szárad, a szilikonkefe kialakítása miatt könnyen elérhető az összes szempilla, még a legkisebbek is. Tartósság szempontjából rendben van, nem vízálló és a szeles-könnyezős napokat a szemem sarkánál picit megsínyli, de nem pereg le a nap folyamán. A gyönyörű közeli képekért köszönet a byaranka blognak

Ezeken kívül megjelent még az új Masterpiece Velvet Black szemhéjtus is, ami igazán érdekes kialakítást kapott. A megszokott elvékonyodó hegy helyett egy lapított és lekerekített fejjel találkozunk. Nagyon vékony vonalat nem lehet vele rajzolni, viszont átlagos és vastag vonalakhoz tökéletesen működik. Fedett szemhéjon nekem egy fél napot bírt ki kopás nélkül, bár ebből a szempontból nálam a tusok 95%-a megbukik (olajos+fedett szemhéj átka). Nagy pacsi jár a Max Factor-nak a csúszásmentes ujjtámasz miatt, ez sok filces tusról lemarad, pedig ezzel sokkal kényelmesebb a használata. 

Glamour kuponos kedvezménnyel mindegyik terméket jóval olcsóbban tudjátok beszerezni a drogériákban, a palettáknál nyúljatok bele a teszterbe és meglátjátok, hogy mennyire jól sikerültek!
.

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr6111811079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása