Starskin - a szép bőr titka

2015. október 26. - BeautyCat
A Starskin egy holland cég, ami a nevéhez illően azt ígéri, hogy a termékeivel elérhetjük a tökéletes, vörös szőnyeg kompatibilis bőrt. Több termék is elérhetővé vált nálunk is, a Douglas parfümériákban találhattok habzó hámlasztó szivacsot és arcmaszkokat a bőr különböző igényei szerint.


Starskin Glowstar foaming peeling perfection puff:


Hámlasztó szivacsról ha jól emlékszem még nem hallottam, de mivel igazán hámlasztás párti vagyok így nagyon izgatottan próbáltam ki a kis szivacsot. A használata egyszerű, csak ki kell nyitni a tasakot, csöpögtetni bele pár csepp vizet, majd egy kicsit megnyomkodni, ettől felhabosodik. A korábban megmosott, de még nedves arcbőrön kell használni nagyjából 2-3 percig, körkörös mozdulatokkal és finoman érintsük a bőrhöz, nem hattól lesz hatékony ha lesatírozzuk vele a szegény arcbőrünket. 

A hatása szuper, rendesen hámlaszt, ilyenkor pedig alap a babapopsi simaságú arcbőr. Igazán élettel telivé varázsol, semmi nyoma a fakó szürke bőrnek. Először csak 2 percig használtam, nem irritálta az érzékeny bőröm, a maradék 2 alkalommal már bátran, a 3-3 percet betartva alkalmaztam. Egy szivacsot összesen háromszor lehet használni, nem vettem észre, hogy a harmadik alkalommal vesztett volna a hatásából. Tökéletesen előkészítette a bőröm a maszk használatához.


Starskin Balancing Bio-Cellulose second skin facial mask (Behind the scenes):


A hámlasztás után érdemes használni a maszkot is. Jelenleg 5+1 maszkkal találkozhattok:


  • Hidratáló maszk: RED CARPET READY
  • Folthalványító maszk: AFTER PARTY
  • Bőrnyugtató maszk: BEHIND THE SCENES
  • Feszesítő maszk: CLOSE UP
  • Hidratáló maszk(férfiaknak): LEADING MAN
  • +1 Nyugtató szemkörnyék ápoló maszk: EYE CATCHER


Jópofák a maszkok nevei, minden egyes tasakon megtalálható, hogy milyen bőrre való a maszk és milyen hatást várhatunk tőle. A bőrnyugtató maszkot teszteltem a termékeik közül, ez problémás bőrre, tág pórusokra és a kipirosodott területekre nyújt megoldást. A maszk két védőréteg között lapul, gyakorlatilag tocsog a szérumban, minden maszk 30 ml szérumba van áztatva (olyan mintha egy egész üveg szérumot egy alkalom alatt az arcbőrödbe dolgoznál). Tippként feltüntették, hogy tegyük a hűtőbe a még fel nem nyitott tasakot 10 percre, így a nyugtató hatása még látványosabb lesz, hát a hidegtől az első 2 percben lefagyott az arcom, úgy éreztem magam mint a téli durvább jeges-havas hóviharok közepén.

Majdnem 30 percig volt a maszk az arcomon, ezalatt a szérum nagy észét be is szippantotta a bőröm, de még maradt így is jócskán rajtam. Ilyenkor ezt nem kell lemosni, csak finoman masszírozzuk a bőrünkbe, lassan be fog szívódni ez is. Elég ragacsos érzés maradt utána, alvásnál ez nem zavart, másnap reggelre pedig már nem lehetett érezni. A hatása pedig igazán látványos, a vöröses területeket eltüntette, mégis élettel teli volt a bőröm, emellett extrém puha és rugalmas lett.

Nagy maszk rajongóként eddig is pártoltam a bőrünknek megfelelő arcmaszkok használatát és ebben a termékben sem csalódtam. Alkalmakra, ahol fontos, hogy jó állapotban legyen a bőrünk, tökéletes választás, vagy szimplán akkor is nagyon jól jön ha épp lerobbant a bőrünk és valamivel szeretnénk gyorsan segíteni a helyzeten, mert ez nem más mint gyorssegély a bőrnek, egy igazi energia-löket. A Starskin újdonságaival kizárólag a Douglas parfümériákban találkozhattok itthon.

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr9511811061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása