Guerlain Rose Aux Joues pirosító

2015. november 01. - BeautyCat
A Guerlain őszi újdonsága (Bloom of Rose kollekció részét képezi) egy igazán természetes fényű pirosító, amely összeolvad a bőrrel. Kellemesen pigmentált, így egy ecsetvonással elérhető a természetes eredmény, a termék mondhatni bolondbiztos, nagyon nehéz vele bohócarcot varázsolni.

Annyira természetesnek tűnik bőrön, hogy pont olyan mintha egy napot a friss levegőn töltöttem volna, könnyű, láthatatlan hatást kölcsönöz. A Rose aux Joues pirosítónak igazán kellemes virágos illata van és nagyon finom textúrájával rendelkezik, nem győzöm hangsúlyozni, hogy mennyire szeretem a szép természetes eredményt.



 

A csomagolás természetesen Guerlain termékekhez méltóan gyönyörű. Igen, a finom fekete borítása az arany mintázattal gyűjti az ujjlenyomatokat, de tartozik hozzá egy fekete plüss szütyő (ami a szöszöket gyűjti), de egyszerűen szép és öröm ránézni. Hétköznapokon, természetes sminkekhez és igazi no-makeup makeuphoz zseniális választás.

 



A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr2911811055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kinga 2015.11.01. 12:00:34

gyönyörű lehet!
süti beállítások módosítása