Avon Supershock szemhéjtusok

2015. november 03. - BeautyCat
Akik ősszel is inkább az erősebb kontúrokra esküsznek, azok imádni fogják az új professzionális AVON Supershock szemhéjtust. Személy szerint nem csak nyáron, hanem télen is rendszeresen használom az „egy tusvonal és feltűnő rúzs” kombinációját, nagyon szeretem.

A korábbi verzióhoz sajnos nem volt szerencsém, az új verziójú tusok viszont már vízállóak és rámentek a tartósságra. Fedett szemhéjjal mindig kihívás a krémes termékeket használni, beleértve a tust is, nagyon könnyen maszatolódni szoktak és elmásznak a helyükről vagy szimplán összemaszatolják az egész szemhéjam.




A tus állaga sűrű és krémes, ferde végű szemhéjtus ecset segítségével könnyen használhatóak. Két árnyalatot teszteltem, az egyik a flashy brown a másik pedig a blackened metal volt. Nem volt sok alkalmam igazán meleg időben tesztelni, viszont sajnos akkor megkoptak a nap folyamán. A mostani hideg időjárást sokkal jobban tűrik, így még fedett szemhéjon is maximum kicsit megkopnak a nap végére. Nem fedett szemhéjjal szerintem simán gond nélkül működnek.

Pigmentáltsággal többé kevésbé rendben vannak. A flashy brown egy gyönyörű világos bronzszínű, szépen pigmentált darab. A vele készített tusvonal nagyon visszafogott, kevésbé harsány, mint a fekete társai. A blackened metal árnyalatot nem tudom hova tenni. Emlékeim szerint a katalógusban fekete színminta volt mellette, csillámokkal, viszont a valóságban inkább szürke, sok kisebb és nagyobb csillámmal megspékelve. A fekete szín eléréséhez sokszor kell átmenni rajta. Az apró csillámok hajlamosak picit potyogni a nap folyamán. Fekete tusvonal fölött szoktam egyszer átfutni vele, így igazán különlegessé teszi.



Összességében a flashy brown árnyalatot nagyon megszerettem, a blackened metal viszont egy kicsit csalódás volt önmagában használva. A hozzájuk tartozó ferdeecset rendben van, kifejezetten vékony vonalat is lehet vele húzni és tökéletesen használható a tusokhoz. Mosáskor sem hullanak belőle a szálak, így biztosan sokáig fogja bírni.

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr1211811051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása