Bourjois Volume Glamour Effet Push Up szempillaspirál

2015. november 07. - BeautyCat
Push Up a szempilláknak? Bizony, már ilyen is van…és milyen jó! Alapból elég kurta és  majdnem szögegyenes pilláim vannak, szinte olyan mint az ázsiai nők pillája, így nálam elég fontos szempont az ívelés és szeretem, ha egész nap meg is tartja az ívét. Ezt a spirált a hozzám hasonló gondokkal küzdő embereknek találták ki, mivel olyan formulát tartalmaz, ami formázza a pillákat és akár 11-szer dúsabb hatás érhető el vele. Ez a kellemesen hosszú nevű Bourjois Volume Glamour Effet Push Up szempillaspirál.


Bourjois Paris facebook


A képen egy rétegben használtam a szempillaspirált, látható, hogy szépen szét is választja a pillákat és jól fed egyetlen rétegben is. A kis kurta pilláim tényleg hosszabbak és jóval íveltebbek lettek, viszont illik belőle két réteget használni a szép eredmény eléréséhez, egy rétegben teljesen természetes hatást lehet vele elérni. A 3. réteg után hajlamos összetapasztani a pillákat, amit én nem szeretek, így sosem szoktam 2 rétegnél többet használni. Az ígéretéhez híven segít az ívelésben, azért egy gyors szempilla göndörítés előtte biztosan nem fog megártani, viszont a spirál segít megtartani a szép ívet amit elérünk vele. A tartóssága rendben van, nem pereg le és a könnyezést is bírja.



A spirál az eredeti mellett még 3 verzióban érhető el, egy ultra fekete aminek az összetételét extra fekete pigmentekkel gazdagították az intenzív hatás érdekében, egy vízálló verzió és az általam tesztelt fabulous brown árnyalat, ami lágy tekintetet varázsol, ha nincs kedvünk a harsány fekete spirálhoz.


Bourjois Paris facebook

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr4311811045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása