Evolve aha maszk teszt

2015. november 17. - BeautyCat
Azt már többször emlegettem, hogy imádom az arcmaszkokat és a kémiai hámlasztás is fontos szerepet játszik az arcápolásban nálam már jó ideje. Eddig valamiért eszembe sem jutott ezt kombinálni, pedig mennyire adná magát az ötlet. Aztán megláttam az Evolve AHA maszkját és innen már nem volt megállás.

Sokszor megkérdezitek, hogy mégis miért jó AHA, vagyis hámlasztó termékeket használni. Ha már érezted valaha, hogy nem babapopsi simaságú hanem érdes a bőröd felszíne, voltak száraz területek a bőrödön arra ez tökéletes, hiszen az elhalt hámsejteket eltávolítja, emellett folthalványításra is szuper megoldás.



Az Evolve Organic Beauty speciális AHA maszkjában az aloe vera ápolása párosul a B-vitaminban gazdag fermentált fekete tea kivonattal, a kombuchával, a vörösfenyő kollagénjeivel, valamint a fekete áfonya, narancs, citrom, cukorjuhar és ír moszat gondoskodásával. Nagyon gyengéden távolítja el az elhalt hámsejteket, az érzékeny bőrömön sem okozott problémát.



Hetente 1x szoktam felkenni, mivel más hámlasztó termékeim is vannak, de 2-3 naponta simán lehet használni. Arctisztítás után este szoktam használni, az elhalt hámsejtek eltávolításával az éjszakai krémeket jobban magába szippantja a bőröm. Gél állaga van és isteni gyümölcsös illata, igazán frissítő ezt érezni abban az 5 percben amíg az arcbőrön hagyom, utána alaposan leöblítem. Utána pedig örülök, hogy pihe-puha és extra sima lett tőle a bőröm! Nem tartalmaz káros adalékanyagokat, mentes a parabénektől, mesterséges színezékektől és illatanyagoktól. Az arcmaszk jelenleg akciós, így 4090 forintért tudjátok megrendelni a naurel webáruházból. 100ml terméket kapunk ezért a pénzért, szóval szorgos kenegetéssel is hónapokon át garantálja a selymes bőrt.



A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr6011811033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása