Neogence új arcmaszkok

2015. december 04. - BeautyCat


Nagy bánatomra kis hazánkban még nincs elterjedve az arcmaszkok rendszeres használata. A miértre talán az a legértelmesebb válasz, hogy mostanában kezdenek beszivárogni, illetve kevesen próbálták ki eddig, hogy mit is tud egy-egy fátyolmaszk.

Célzott probléma megoldásra fókuszálnak és a hatóanyagok magas koncentrációjának köszönhetően gyors megoldást hoznak, pontosan erre lettek kitalálva. Ahogy létezik "bad hair day" ugyanez előfordulhat a bőrünkkel is, amikor a jól megszokott problémáit még megfejeli valamivel és csak értetlenül állunk a tükör előtt, hogy miért történik ez velünk, pont most.

Nagy általánosságban elmondható, hogy ezek akkor ütnek be amikor egy fontosabb eseményen meg kéne jelennünk. Na én pontosan erre használom a fátyolmaszkokat, 15-20 perc alatt látványos javulást lehet velük elérni, és ha igazán ügyesek vagyunk akkor a fontos napot megelőző éjjelen használjuk, másnap reggel lehet csodálkozni a tükörben az eredményeken.


Legutóbb a Neogence N5 fátyolmaszkját próbáltam ki, ebben a termékcsaládban különleges összetevőkkel megtömött maszkok vannak, nem minden sarkon találkozunk madárfészek és ezüst rezgőgomba kivonattal. Túllépve az első meghökkenésen rögtön arcon vágott a következő. Ez a fátyolmaszk fekete. Őszintén reménykedtem, hogy nem abban a 20 percben fog becsöngetni a postás/futár/akárki, mert egy szívritmuszavar garantált a felkészületlen embereknek.

Ezek a különleges összetevők csak első hallásra furcsák, kis kutakodás után meglepődve tapasztaltam, hogy jól bevált dolgokról van szó. A madárfészek és az ezüst rezgőgomba poliszacharidokban és kollagénban gazdag kivonata hatékonyan hidratál és visszaállítja a bőr nedvességtartalmát. Egy 2005-ös japán tanulmány szerint a rezgőgomba kivonat hidratáló hatása vetekszik a ma ismert egyik legjobb hidratáló összetevő, a hialuronsav hatásával. Hoppá. Az eredmény nem is maradt el, a száraz, húzódó bőröm összekapta magát, hozzá tudnék szokni a fátyolmaszkok napi rendszeres használatához.

Hétköznapokon a Neogence N3 fátyolmaszkok után nyúlok gyorssegélyért, a ceramidos és a kollagénes 20 perc alatt újjávarázsolta a széltől meggyötört, kipirult bőröm. Természetesen több fajta közül is tudunk választani, a saját igényeinknek megfelelően.

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr1411811015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása