Diamond Nails - avagy hogyan felejtettem el az átlagos körömlakkokat

2015. december 07. - BeautyCat

Az elmúlt időszakban (ezt kifejezetten rosszul esik leírni) a körömlakkozás sajnos inkább egy macerás, kellemetlen feladat kategóriába csúszott le az egészen körberajongott szintről. Nincs hozzá elég időm, sőt leginkább azt érzem, hogy hasznosabban el tudnám tölteni a körömlakkozásra szánt időt. Az igénybevételtől és a körömlakk minőségétől függően 2-3 naponta újra kell lakkozni, megvárni amíg megszárad, mert nem tudom elviselni ha belenyúlok vagy párnalenyomatos lesz a végeredmény.

Igen, jól sejtitek, itt jön képbe a tartósabb megoldás. A gél lakk jelenleg számomra a tökéletes megoldást jelenti, átmenet a sima körömlakk és a műköröm között. Nem kell alkalmazkodnom a műkörmöshöz és sakkozni, hogy mikor van jó időpontja, mert otthon magamnak bármikor meg tudom csinálni, és nem 2-3 naponta, hanem 2-3 hetente. Ha valakinek ezzel az lenne a gondja, hogy ennyi idő alatt megunja az adott színt a körmén még mindig használhat rá körömlakkot és az is tartósabb lesz mint simán a saját körmén.


Így néz ki életem első gél lakkja, amikor elérem a lelki határomat a lenövés tekintetében. Nem kíméltem és mégsem pattant meg vagy levegősödött fel, tökéletesen tart. A Diamond Nails bloggertalálkozón lépésről-lépésre megtanítottak a használatára, így ezt vezetem végig a következő képsoron. Csak pár egyszerű dologra kell figyelni és az eredmény tartós és szép és jajj, nagyon megszerettem. Az alap kezdő szett tartalmaz mindent amire szükségetek lehet hozzá.



Készítsd elő a körmöd a kezelésre, mosd le a körömlakkot, reszeld formára. A körömágybőrt told fel, ezután kerüljön elő csak a reszelő. Nagyon fontos! Nem szabad őrült módjára reszelni a köröm felületét. Az első fontos szabály, hogy a vízszintes reszelő mozgatást felejtsd el, csak és kizárólag függőlegesen használhatod a reszelőt, egy területem maximum 2-3 húzás erejéig (a reszelő két oldala különböző erősségű, a finomabbat használd erre a célra). Ne felejtsd el, nem elvékonyítani akarod a körmöd, csak a csillogó felületet leszedni, "felbolyhosítani". Ezután egy puha sörtéjű kefével a port távolítsd el a köröm felszínéről, és még egy kicsit a bufferrel bolyhozd tovább a körmöd. Ezzel mehet a vízszintes irányú mozgatás is. Amire különösen figyelj, a körömágynál és a körmök szélén is szeled le a fénylő réteget és menj át rajta a bufferrel, mert értelemszerűen ezeken a részeken válna fel legkönnyebben a zselélakk ha nem bolyhozod fel rendesen. Ismét szedd le a kefével az összes port. A köröm előkészítő folyadékkal menj át a körmöd egész felületén, ez gyorsan el fog illanni.


Fontos, hogy innentől ne érj az ujjaiddal a köröm felületéhez. Mehet rá az áttetsző alaplakk. Nem kell belőle vastag réteg. A szetthez tartozó LED lámpa időzítős, a bekapcsoló gomb egyszeri megnyomásával 30 másodpercig világít, végig tarts alatta a körmöd(UV lámpa alatt 2-3 perc a kötési idő). Ezután jöhet rá a választott szín és szintén 30 másodperc lámpázás. Végül pedig egy fedőréteg, amit ismét lámpázol, utána pedig nincs más teendőd, mint a felületét áttörölni egy kozmetikai korongra öntött zselé fixáló folyadékkal.

Szerintem baromi egyszerű az egész menete, sokkal szívesebben foglalkozok ezzel kéthetente mint kétnaponta és egyáltalán nem kell félnem a száradási időtől, vagy attól, hogy mikor pattogzik le a körmöm szélén a lakk. A webshopban a Diamond Nails induló szett akciósan kapható EZEN a linken, illetve ITT plusz egy ajándék színes lakk is jár hozzá. Pontosan ezekkel az eszközökkel csináltam én is a körmeimet és nem szimplán elégedett vagyok vele, hanem ismét fellelkesültem, és újra körömlakkokat akarok vásárolni, csal ezúttal gél lakkokból. Ha engem kérdeztek bőven megéri az árát, mert extra tartós és nagyon szép a végeredmény, a minősége is tökéletes, keresve sem tudnék hibát találni benne.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr8911811013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nikolett. 2015.12.09. 20:48:30

Szia!Megkérdezhetem,hogy ezek melyik árnyalatok? Egyszerűen gyönyörű mindkettő :D

Eszti www.makeuponabudget.hu 2015.12.09. 20:52:45

Szia Nikolett!
Tudtam, hogy kimarad valami! :D
A nude a DN033-as, a piros a DN006-os :)

linus04 2015.12.12. 19:38:26

Szia!
Ha megkérnék belinkeled a szettet ami Neked van? Nagyon gondolkodom hogy ilyet kérnék karácsonyra, csak szemezek a crystal nails-es szettel is.
Köszönöm :)

linus04 2015.12.12. 19:38:53

Bocsánat már meg is van! :)
süti beállítások módosítása