Odilique organikus gyümölcsös szérum

2016. január 02. - BeautyCat

Télen igyekszem extra lépésekkel megtámogatni a bőrápolási rutinomat. Alapjában véve vegyes bőröm van, viszont a hideg és száraz levegő hatására hirtelen száraz foltok jelennek meg rajta, és amennyire örülök, hogy ilyenkor a T-zóna normálisan viselkedik, pont annyira idegesítő, hogy a többi területen száraz és húzódik a bőröm amikor nem figyelek oda a megfelelő ápolásra és nem használok extra lépéseket.

Nem tagadom, imádom is ezeket használni, egyre több speciális tonik, eszencia, szérum és maszk található meg a tárházamban, zseniálisan működnek. Egy ideje próbálgatom az Odylique organikus gyümölcsös szérumát és jó barátok lettünk, hiába száraz és extra száraz bőrre ajánlott a leírása szerint.
Ahogy én szoktam használni:
Heti 3-4 használat a jellemző, reggel a hidratálóba cseppentek belőle egy cseppet. Kellett szednem nemrég antibiotikumot, hirtelen látható volt a romlás a bőröm állapotán, ekkor minden reggel használtam és rögtön kevésbé lett olyan vészes a helyzet. Önmagában egyszer próbáltam, elég könnyed a szérum, viszont ha száraz arcon vagy hidratáló nélkül használom akkor egy leheletvékony réteg lassan szívódik be, így vagy közvetlen arcmosás után még vizes bőrre cseppentek belőle (minden olajos szérumnál érdemes így tenni, a vizet is bejuttatja a bőrbe és pillanatok alatt felszívódik tőle), vagy ami jellemzőbb: a hidratálóba kerül belőle egy csepp.
A fakó, szürke bőrt feltölti élettel, a gyümölcsök koncentrátuma egy igazi nagy löketet ad a bőrnek. Külön megemlíteném az adagolóját, ami szuperül van kitalálva. Pipettás, de a vége nem összecsippentős, hanem egy gombot találunk rajta. Amikor még az üvegben tartjuk a pipettát, elég egyszer benyomni, így pont egy használatra való mennyiséget szippant magába, és a következő gombnyomással ezt ki is engedi. Mivel nem kell túl keményen nyomni, így nagyon precízen adagolható, fél adagot szoktam használni, sosem volt problémám vele, hogy túl sok vagy túl kevés landolt volna a tenyeremben.
A benne található csipkebogyó, homoktövis-, avokádó-, jojoba- és rozmaring kivonata szuper antioxidáns és gyulladáscsökkentő, sok C-vitamint is tartalmaznak, feltöltik a bőrt. Vegyes/problémás bőrűeknek sem kell tartani az olaj állagú termékektől, hiszen nem nehezítik el a bőrt, nem lesz ettől zsírosabb, ellenben a szárító hatású alkoholos termékek még több faggyú termelésére ösztönzik a bőrt, tovább rontják az állapotát )a gyulladáscsökkentő tulajdonságának köszönhetően szépen lehúzza a pirosságot is).
A termék 100%-ban természetes és organikus, nem tartalmaz káros adalékanyagokat, így kíméletes a bőrrel. Itthon a Naurel webshopjábol tudjátok megrendelni.

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr1911811001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása