Aden

2016. január 06. - BeautyCat
Aden STAY 24órás Pro Longwear szemceruza

Nem fűzök nagy reményeket az extra-hiper-szuper tartós szemceruzákhoz, egyszerűen bármit csinálok, úgyis lekönnyezem pár óra alatt őket a vízvonalamról. Sajnos nem volt ez másképp most sem, ettől függetlenül akinek nincs problémája a tartós szemceruzákkal és fenn is marad a vízvonalon, azoknak szuper kis termék lehet, csak ugye én megnehezítem a dolgát mivel egész nap könnyezek. A tartósságon kívül minden másban jól teljesít a ceruza, a formulája hasonlít az Avon super shock ceruzákéhoz, igazán géles és könnyen siklik, nem kell a bőrt kapargatni a fekete szín előcsalogatásához. Nem elhanyagolható tény, hogy iszonyú olcsó, 790 forintért vehető meg ez a ceruza.


Aden Tégelyes Tus Black 4,5ml

Sokan imádják ezt a tust, jelenleg 52 értékelés után 4,44 pontja van krémmánián, ez pedig jelent valamit. Elképesztően intenzív fekete, a képen nem a szemceruzának van szürke színe, hanem ez a tus ennyire erősen pigmentált.  Elég hosszú a nyele így jól kézre áll, könnyű vele dolgozni. A festék kellően folyékony és mellé szuperül pigmentált, elég egy vonás vele, nem kell többször átmenni az adott területen. Gyorsan szárad és szemhéjalappal a rejtett szemhéjon sem kenődik szét, nap végére viszont sajnos ennek is lekönnyezem a cicás tusvonal szélét. A filces hegy kialakítása jó, nem tűvékony, de egyszerű vele vékony vonalakat húzni, és tartósnak tűnik, nem fog pár használat után szanaszét állni. Az ára ennek is nagyon baráti, mindössze 1090 forint.


Aden Camouflage krém 01 Light 3gr

Kifejezetten sűrű állagú és rendkívül tartós alapozó fedőkrém, tökéletes a bőrhibák észrevétlen eltüntetésére. Megbízhatóan fedi el az apróbb (és nem is annyira aprókat is, de tetoválást nem tudtok eltüntetni vele) bőrhibákat, szem alatti karikákat, piros és pigment foltokat, hajszálereket és a kisebb véraláfutásokat. Bőrgyógyászatilag tesztelt, tartósítószer és ásványi anyag mentes! Az ára mindössze 1190 forint.




A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr311810997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása