L'Oreal La Palette Ombrée

2016. január 29. - BeautyCat

Nem kellett sokáig várnunk, máris kapható nálunk új új L'Oreal paletta az Ombrée. A csomagolás csak a feliratban tér el az előző Nude palettától, nem bumfordi, jól záródó műanyag, ami a táskában sem fog kinyílni, plusz utazáshoz elég egyetlen palettát bedobni, igazán praktikus. Kicsit gyűjti az ujjlenyomatokat, mint minden fényes fekete borítás. A belsejében egy jó nagy tükör is helyet kapott, tudom ezt mindenhol csak dicsérem, de egyszerűen sokkal jobban szeretem a tükörrel rendelkező termékeket és pont.

10 kifinomult árnyalat kapott helyet a palettában a lágy bézstől a merészebb liláig. Ezekkel a színekkel gyerekjáték elkészíteni egy elegáns nappali vagy egy merészebb esti sminket, mindegyik nagyon jól kombinálható, egymással harmonizáló színek, az egész paletta koncepciója erre épül, hazsnáljunk több színt, legyen színátmenetes a smink. A pigmentáltság rendben van, alap nélkül közepes, alappal mindegyik tökéletesen muzsikálnak.
 
Kép forrása: annicaenglund.se

A mélyebb, sötétebb árnyalatokat használd a szempillád tövénél és a mélyítő vonalban. A mozgó szemhéj közepére és a belső szemzugba használj világos árnyalatot az üde és ragyogó tekintetért. Bátran használj több színt, satírozd őket egymásba a lágy és kifinomult hatás érdekében. Ennyi színnel a kombinációk száma rengeteg, tényleg csak a fantáziád szab határt a lehetőségeknek, szóval álmodj, merj és alkoss!

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr4211810983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása