Kell egy kis nyugi

2016. március 07. - BeautyCat




A tusfürdő az a termék, amelyet naponta használsz, s bármit is tartalmaz, az a bőrödön keresztül felszívódik a zuhanyozás ideje alatt. Ha irritál, ha allergizál, akár csak kis mértékben is, akkor bizony bőröd kipirosodhat, száraznak érezheted, feszülhet. Száraz marad akkor is, ha állandóan testápolóval kenegeted. Ismerős? Lehet hogy Te sem a megfelelő tusfürdőt használod?


Az Azure Nyugi női tusfürdőt bio rózsával és bio levendulával kifejezetten érzékeny, vízhiányos bőrre ajánljuk, mivel a magas bio-olajtartalom és a benne található bio rózsa- és bio levendulakivonat révén hidratálja a bőrt, csökkenti a feszülő érzést, a pirosságot, a száraz érzetet.

A bio rózsakivonatnak revitalizáló, terápiás hatása van a testen alkalmazva. Hidratáló hatású, különösen érzékeny, száraz, vízhiányos bőrön. Baktériumölő, jótékonyan hat a sérülésekre, hegekre, s megakadályozza a fertőzést, továbbá csökkenti a bőr pirosságát és gyorsítja a gyógyulást. Nyugtatja és kiválóan tisztítja a bőrt, valamint rugalmassá, lággyá és simává varázsolja. Az idősödő bőrre fiatalítóan hat, valamint napozás után is nyugtatja a bőrt.

A bio levendulakivonat hidratáló és nyugtató hatású, kiválóan alkalmas az ekcémás bőr ápolására is. Csökkenti a fáradtságot és az izomfájdalmakat, így megnyugtat egy-egy fárasztó nap végén.



Mivel a tusfürdő nem tartalmaz SLS-t, így a megszokottnál kevésbé habzik, ezzel sosem volt még problémám. A benne található bio olívaolaj hozzájárul a bőr simaságának, rugalmasságának megőrzéséhez, a hozzáadott hiraulinsav pedig javítja a bőr textúráját és hidratál. (a magas olajtartalom miatt néha szükségessé válhat a termék felrázása – ez természetes eredménye az olajtartalomnak)

Egyre több terméknél feltüntetik, hogy parabénmentes és nincs benne SLS sem. Tudod pontosan, hogy miért fontos ezeket az összetevőket elkerülni? Ha nem, akkor zöldgondoskodás oldalán rengeteg írást találsz a témában, pontosabban ITT és ITT írnak róla részletesen az oldalon. Vegyétek figyelembe, hogy ezek vizsgálatokkal alátámasztott tények, mert nagyon nem mindegy, hogy mit kensz magadra.




Mit tartalmaznak az Azure natúr tusfürdők?

– Kiemelkedően magas bio olajtartalmúak: már zuhanyozás után hidratáltnak és selymesnek érzed a bőröd
– Tisztító hatásukat tiszta, hagyományos fermentálással előállított betainnak köszönhetik
– Kétféle bio növényi hatóanyag kombinációjával táplálják a bőrödet
– Lágy illatot adnak az allergénmentes parfüm segítségével
– Natúr, fehér színűek: a színezék így nem allergizálhat
– Bio tartósítószerrel készülnek
– Vegán termékek
– Fejlesztésük és elkészítésük során nem teszteltük őket állatokon
– Magyaroszágon fejlesztett és gyártott termékek
– Kivonatok allergizáló hatás nélkül

Miket NEM tartalmaznak?

– nem tartalmaznak irritáló tisztító anyagokat, SLS, SLES nélkül készülnek, nem tartalmaznak irritáló SCS-t vagy az irritatív, allergizáló hatású CAPB-t
– nem tartalmaznak hormonkárosító anyagokat, így parabén és triklozán mentesek
– nem tartalmaznak színezékeket
– minimalizáltuk az allergia esélyét: a felhasznált parfümök allergénmentesek

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr6111810959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása