Pixibag március

2016. március 28. - BeautyCat

Már előre lehetett tudni a Pixibagről, hogy főszereplője a NIVEA lesz. Több teljes kiszerelésű terméket is találhatunk belőle a csomagban, köztük újdonságot is. Egészen pontosan 4, teljes kiszerelésű Nivea termék lapult a dugig megtömött csomagban, így a másik két márka már nem is fért bele a neszesszerbe..jól hangzik, nem igaz? Plusz csillagos ötös a minta és szín választásért, nekem (és ahogy látom másoknak is) nagyon bejön, szuperül néz ki!


Na de a külsőségek után mostanra már tudok véleményt is mondani a benne található termékekről is.

 

Nivea Repair & Targeted Care sampon és balzsam
 
A termékcsaládban található Cera DETECT technológiának köszönhetően a hajunk sérült részeinél célzottan segít helyreállítani a problémát, emellett a Nutri-essence formula hidratálja, fényessé varázsolja, erősíti és védi a hajat.  Bizony, szőkítés után ráfér a hajamra az extra hidratálás és tényleg érezhető is ezeknél a termékeknél, hogy kifejezettem puhák lettek még a hajvégeim is a sprődség helyett. Finom, visszafogott Nivea illatúak, hajmosás után még pár óráig érezhető az illatuk.
 

 

 

 

 

 
Nivea Care & Cocoa krémtusfürdő
Nálam kókuszos illatú termékekkel nehéz mellélőni, így nem meglepő, ennek a krémtusfürdőnek is imádom az illatát. Ebben a szeles időben nagyon jól jön a bőrömnek, az exra fincsi illata és krémes állaga extra jó élményt nyújt egy-egy hosszú nap után.
 

Nivea Protect & Care izzadásgátló deo spray

 
Régóta használom már a Nivea fújós dezodorait, a kellemes púderes-tisztaság illat már teljesen az agyamba vésődött, nem is akarom lecserélni. Mondjuk nyáron, amikor extrém meleg van már egy erősebb deot szoktam használni, de az év 300 napján ilyen flakon után nyúlok, mert nem irritál, nem csíp, ellenben hatásos és visszafogott, mégis kellemes illata van. 
 


 

 
Max Factor Marilyn Monroe Color Elixir ajakrúzs - Ruby Red árnyalat
 
Marilyn Monroe ikonikus vörös ajkai inspirálták ezt a Max Factor kollekciót. Négy vörös árnyalatot találunk a kollekció keretein belül, a különböző bőrszínekhez tökéletesen passzol 1-1 árnyalat, plusz szőlőmagolaj és avokádóvaj is van benne, ami védi és hidratálja az ajkakat.
Marilyn Ruby Red, a klasszikus vörös árnyalat, ez volt Marilyn kedvence és ez az árnyalat került hozzám. A meleg bőrtónushoz a Marilyn Sunset Red passzol, Marilyn Berry a hideg tónusú bőrhöz és Marilyn Cabernet az egzotikus bőr számára telitalálat. A Ruby Red tényleg egy gyönyörű, klasszikus piros árnyalat, a rúzs könnyen siklik és nem szárít, viszont ennek megfelelően figyelni és igazgatni kell. A rúzs mellett még volt egy Max Factor Miracle Match alapozó minta és szórólapok is.

 
X-epil Intimo intim mosakodógél

Ez az utazó kiszerelésű termék a dobozban, ami nyári fesztiválszezonban, vagy bármilyen utazásnál, nyaralásnál praktikus lehet. A mosakodógél kamilla, mályva és tejsav kivonatot tartalmazó, szappan és színezőanyag mentes, segít megőrizni az intim területek természetes pH értékét.
 

Hansaplast Universal sebtapasz

 
Mosolyogtam amikor megláttam a sebtapaszt, szinte gondoltak rám az összeállításnál. Én vagyok az, akinek a selyem bélésű balerina cipő is brutálisan feltöri a lábát, tavasszal indul az új cipő szezon (legalábbis nálam), innentől állandóan van nálam és a környékemen is sebtapasz. Ez nem gyűrődik, nem mászik el, vízálló és megbízható. Sokszor a kids verziót veszem meg (micimackós vagy Disney-hercegnős), ha már sebes, legyen cuki.. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr8711810947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása