ForeverBeauty 4TECH narancsbőr elleni gép

2016. április 09. - BeautyCat
A narancsbőr örök probléma a nőknél, én a narancsbőr elleni krémekben nem hiszek, de minimum mosolygósan állok hozzá mindegyiken a felirathoz, mivel nyomatékosan felhívják a figyelmet, hogy a krém mellett ne felejtsd ki a testmozgást és a kellő folyadékmennyiséget bevinni egy nap. Ha ez a kettő megvan, akkor akár testápolóval is kenegethetnéd magad, úgyis fogsz javulást látni. Arról nem beszélve, hogy a narancsbőr elleni gélek hatóanyagainak nagy része be sem jut a bőr mélyebb rétegeibe, ennél fogva a narancsbőr problémájának mélyebb okait nem képesek kezelni.

De miért vagyunk narancsbőrösek? Mit tehetünk ellene?

Ha a bőr rugalmasságát adó kollagén háló valamilyen okból nem elég sűrű és feszes, akkor könnyen áttüremkedhetnek rajta a megdagadt zsírsejtek, így hepehupássá válik a bőrfelszín, megjelenik a narancsbőr. Éppen ezért gélek helyett olyan hatékony narancsbőr elleni terápiát érdemes bevetni, mely kombinált és egyszerre mindkét fenti jelenség ellen hat, vagyis:
·          - megerősíti a kötőszövetet, ezáltal feszesíti, megújítja a bőrt,
·         -  csökkenti a bőr alatti zsírsejtek méretét.
Míg a zsírsejtek célzott zsugorítására több kozmetikai kezelés (pl. ultrahangos mélymasszázs, LED fényterápia) is képes, a bőrfeszesítésben a rádiófrekvenciás technológia a népszerű, hiszen látványos eredményt nyújt. A rádiófrekvenciás hőenergia egyrészt összerántja a megnyúlt kollagén rostokat, ezáltal valamivel feszesebbnek érezzük bőrünket, másrészt kúraszerű használata során új kollagén termelésére ösztönzi a bőrsejteket, így a bőr rugalmasabb, stabilabb lesz, és már nem engedi áttüremkedni a gödröcskéket okozó zsírsejteket.

ForeverBeauty 4TECH narancsbőr elleni gép teszt

Imádom az összes beauty kütyüt, amiből létezik és lehetőségem van, kipróbálom az elektromos változatát. Így belevágok egy 10 hetes kúrába a ForeverBeauty 4TECH narancsbőr elleni géppel, mely direkt otthoni használatra lett kifejlesztve és az alábbi 4 profi narancsbőr elleni technológia erejét egyesíti:
1.       rádiófrekvenciás bőrmegújítás
2.       ultrahangos mélymasszázs
3.       vörös LED fényterápia
4.       vibrációs masszázs
A kezelés lelkét a multipoláris rádiófrekvenciás (RF) bőrmegújítás (1) adja, amely rugalmasságot és stabilitást kölcsönöz a bőrödnek. Ezt az ultrahangos mélymasszázs (2) koronázza meg, amely fantasztikus zsírcsökkentő és keringésfokozó hatása révén a hatalmasra dagadt zsírsejtekkel száll szembe! A fenti 2 kezelés tökéletes kiegészítője a vörös LED fényterápia (3), amely a testfeszesítést, zsírcsökkentést is támogatja. Emellett választhatunk vibrációs masszázs (4) funkciót, így a kezelés egy kellemes masszázsélménnyel is kiegészül.
Az optimális hatás érdekében a kezeléseket kúraszerűen kell végezni ugyanazokon a testrészeken a készülékkel, hetente 2-3 alkalommal, 10 héten keresztül (ez össz. 20-30 kezelést jelent). Ezt követően a bőr állapota látványosan javulni fog, és a pozitív változás – az RF kezelések elnyújtott hatásának köszönhetően – a kúra befejezése utáni hetekben is folytatódik. Egy kezelés 15 perc, érdemes két kezelést elvégezni egymás után az adott területen, szóval az egész procedúra 2x30 perc.
A ForeverBeauty 4TECH narancsbőr elleni gép további előnyei, hogy diszkrét, kényelmes (ki se kell mozdulni otthonról) és fájdalommentes. Extrém érzékeny bőr esetén előfordulhat, hogy a magas intenzitású rádiófrekvenciás (RF) rezgések enyhe csípő érzést okoznak, de a készüléken az RF-kezelés erőssége állítható, tehát mindenki kiválaszthatja a számára még kellemes legmagasabb fokozatot.

 

A 10 hetes kezeléssorozat után jelentkezek a tapasztalatokkal! Nagyon kíváncsi leszek a végeredményre, igyekszem majd mindenről részletesen beszámolni. Addig is kíváncsi lennék arra, hogy Nektek volt-e már tapasztalatotok valamelyik narancsbőr elleni kezelés típussal? 

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr3011810943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása