Remington SonicFresh elektromos fogkefe - szeretnél te is nyerni?

2016. április 11. - BeautyCat


Már rég óta nem titok, imádom a szépészethez kötődő elektronikai kütyüket, legyen az szőrtelenítő, hajformázó, körömreszelő vagy akár fogkefe. Itthon sajnos félelmetesen rossz statisztikák születnek a szájápolással kapcsolatban, az emberek többsége fél a fogorvostól és ezért nem is igazán látogatja azt, plusz a fogmosást is sokan félvállról veszik. Pedig mennyire meghatározó az egészséges, szép, fehér fogsor, nem?


A Remingtonnak most jelent meg egy új, elektromos fogkeféje amit tesztelhettem és azóta használom is. Szerencsére összehasonlítási alapom is van, előtte az Oral B elektromos fogkeféjét használtam, így nem teljesen új az élmény. Az első ami szembetűnő volt, a rezgés gyorsasága és intenzitása. A Sonic Pulse technológia lenyűgöző, percenként 31,000 tisztítómozdulat / perc teljesítményre képes, a dinamikus mélytisztítási hatásnak köszönhetően pedig láthatóan tisztább fogakat, egészségesebb ínyt és fehérebb mosolyt biztosít. Az átlag elektromos fogkefékhez mérve a rezgése sokkal erősebb, viszont itt három tisztítási üzemmód közül lehet választani, így sokkal jobban személyre szabható, hogy kinek.mi tetszik. A "Masszázs üzemmód" kiválasztásával a fogíny stimulálható, a "Szenzitív üzemmóddal" kíméletesebb tisztítás végezhető, míg a "Tisztító üzemmód" a mindennapos hatékony mélytisztításra használható.

Igazából én a szenzitív üzemmódot használom minden nap, a tisztító üzemmód rezgését még nem tudtam megszokni, plusz néha átváltok masszázs funkcióra (ezt már csak az alap 2 perces fogmosás után) mert tényleg kellemes érzés a fogínynek. Továbbra is csak ódákat tudok zengeni az elektromos fogkefékben található időzítőért, egyszerűen túl lusta voltam méregetni korábban a két percet, viszont itt, precízen, 30 másodpercekre felosztva alaposan minden területet megtisztítok és eszembe sem jut elcsalni az optimális fogmosási időből.

Tényleg mindenre gondoltak, a fogkeféhez jár egy szuper utazó tok is, ami strapabírónak tűnik, így utazás közben sem lesz semmi baja a fogkefének. Mint ahogy a Remington arclemosónál is megszokhattuk, a fogkefén is van egy töltésjelző fény, ami nem mellesleg szuperül is néz ki! A tartó állványa szolgál egyben a töltésre is, kifejezetten stabilan tartja a fogkefét.
Összességében szuperjó fogkefének tartom, a 3 üzemmódnak köszönhetően tényleg a legjobban tetszőt választhatjuk ki. De ha valamilyen okból így sem vagyunk elégedettek, 60 napos pénzvisszafizetési garancia van a készülékre. Nálam az már pozitív, ha egy gyártó ennyire bízik a termékében, hogy bevállalja a pénzvisszafizetést, nem?

Ahogy az első képből már sejthetitek, 3 szerencsés meg is nyerheti magának a SonicFresh fogkefét, katt a linkre és mehet a játék! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr9011810939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Évi Kassay 2016.04.12. 21:28:30

Nagyooon örülnék neki~köszönöm a lehetőséget��
süti beállítások módosítása