Eucerin Sun CC krém

2016. május 02. - BeautyCat


Az Eucerin Sun termékcsalád idén két új taggal bővül, 
az Eucerin Anti-age napozó krém és az Eucerin Sun CC krémekkel. Ezeket kifejezetten az arcbőrre fejlesztették ki és nagyon magas, 50 faktoros fényvédelemmel védenek a nap káros hatásaitól. 

A CC krém ásványi színpigmentekben gazdag összetétele természetes napbarnított külsőt, egységes arcszínt és matt külsőt eredményez. Speciálisan az érzékeny arcbőr igényeire lett kifejlesztve, akár lézeres és hámlasztó kezelés után is alkalmazható. Segít megelőzni a napsugárzás okozta hiperpigmentációt és a bőr idő előtti öregedését. 50 SPF.

A fényvédővel legtöbbször az a problémám, hogy nagyon nehezek ezek a krémek és "megülnek" a bőrön, nem szívódnak fel teljesen (általában fizikai fényvédőket használtam) és a fennmaradó vékony filmréteg ragacsos-átfénylős volt, egyáltalán nem kellemes érzés. Már most is olyan szép napsütés van (persze amikor ezt olvassátok éppen zuhog az eső), ezért magasabb SPF számú termékeket használok. 



Az Eucerin Sun színezett nappali CC arckrémet nagyon könnyű felvinni, kézzel szépen eloszlatható, de nem rendetlenkedik szivaccsal és ecsettel sem. Nem használtam hasonlóan magas fényvédő faktorral rendelkező CC krémet eddig, egyszerűen nem érzem, hogy lenne a bőrömön valami. Az állaga könnyű, inkább a géles, mint a krémes felé hajlik és hála az égnek nincs az a ragacsos nehéz érzés a bőrön amikor használom. Kellemes viselni, "lélegzik alatta a bőr", rendszeres használat mellett sem szárít és nem ütötte ki a bőröm. 

A zsíros, pattanásokra hajlamos bőr igényeihez is tökéletesen alkalmazkodik, így problémásabb bőr esetén sem fog rontani a helyzeten. Nem zsíros, nagyon könnyed CC krém, paraben- és illatanyag mentes termék, így érzékeny vagy fényérzékeny bőrre is használható. Nem éreztem, hogy hamarabb fénylett volna át az arcom a korábban megszokottnál, így ez sem okozott problémát. NE számoljatok erős fedéssel, tényleg csak bőrtökéletesítő, de a nyári kánikulában nem is szeretek alapozót hordani, így kifejezetten örülök ennek.


Mit ígér?

  • Véd a napégéstől és a napsugárzás okozta bőrkárosodástól
  • Magas, 50+ faktoros fényvédelem
  • Egységes, természetes napbarnított arcszínt eredményez
  • Matt arcbőrt eredményez
  • Érzékeny bőrre kifejlesztetve
  • Segít megelőzni a napsugárzás okozta hiperpigmentációt
  • Küzd a bőr idő előtti öregedésével
  • Ideális sminkalap, könnyed textúrája azonnal beszívódik
  • Illatanyag- és parabenmentes



Egyáltalán nem szálltak el az ígéretekkel, ez így mind rendben van. Az Eucerin termékeket patikákban vagy az iParfüméria webáruházban tudjátok beszerezni! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr8811810929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása