Helia-D BB krém

2016. május 09. - BeautyCat

Az új Helia-D BB krém egyenletes arcszínt, a bőrhibák eltüntetését és a piros foltok elfedését ígéri, tartalmaz shea vajat is, így egyáltalán nem szárít, hidratálja a bőrt. A 15 faktoros UVA/UVB szűrő védi a bőrt a napsugarak káros hatásaitól, plusz a krém bőrtápláló B5 provitamint és E-vitamint tartalmaz.


A régi BB krémmel többen nem voltak elégedettek, így a fogyasztók véleményére hallgatva újítottak és kiküszöbölték a korábbi hibákat. Bárcsak minden cég így működne! A BB krém fedése épphogy közepesnek mondható, magas víztartalmának és a shea vajnak köszönhetően pedig nagyon kényelmes viselni, nem szárítja a bőrt. Problémás bőrűek is nyugodtan használhatják mivel nem komedogén, így nem okoz pattanásokat és mitesszereket. A világosabb árnyalatot használom, idén valamiért már most nem vagyok elképesztően világos bőrű, így teljesen passzol az árnyalat, talán egy picit sárgásabb a tónusa mint a saját bőröm. Felvitelkor nagyon világos, ez pár perc után sötétül kicsit és a tág pórusúaknak jó hír, nem ül meg a pórusokban a BB krém. Érdemes vele gyorsan dolgozni, mert ha nem dolgozom el mielőtt megszárad, akkor hajlamos morzsolódni, viszont gyönyörű természetes hatást kelt és emellett extra tartós, lazán kibír egy napot. A szép finish miatt én nem használok hozzá púdert sem, gyorsan szárad és púderessé válik magától is, nem marad ragacsos.

A csomagolása egyszerű, puha műanyag tubus, az adagolóval könnyű eltalálni a megfelelő mennyiséget, így nem nyomunk ki túl sokat a tubusból egy használatra. Az árára sem lehet panasz, 1500 forint környékén tdjátok beszerezni a drogériákban vagy a helia-d.hu oldalon.

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr511810925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Eszti Csalava 2016.05.09. 22:02:19

Én eddig pont nem mertem megvenni mert hallottam sok helyről, hogy morzsolódik például meg egyéb problémák is voltak vele szóval így letettem róla. De nagyon pozitív tényleg, hogy nézik és megfogadják a vásárlók véleményét.:) Lehet teszek vele egy próbát!
süti beállítások módosítása