ghd advanced split end therapy teszt - most te is kipróbálhatod!

2016. június 06. - BeautyCat
ghdhair.dk
Az elmúlt egy hónapban teszteltem a ghd szuper újdonságát, az advanced split end therapy-t. Ahogy a ghd-től már megszokhattuk, nem egy hétköznapi termékről van szó. A hajápoló krémek nagy részét felkenjük, reméljük, hogy nem nehezíti el a hajunkat és a következő hajmosásnál módszeresen ki is mossuk a hajunkból. Ezzel szemben a ghd advanced split end therapy hő hatására aktiválódik, hogy a sérült hajrészeket azonnal táplálja és erősítse, lágy érzetet és hosszan, akár 10 hajmosásig tartó csillogást biztosítva a hajnak. Nos, 10 hajmosást nem vártam, 5 hajmosás alatt már elkezd gyengülni a hatása, viszont annyira megszerettem, hogy bizony ebben a melegben is minden negyedik hajmosásnál használom, hajszárítóval és hajvasalóval együtt.
Így működik:

Így használd:
  • Kezdésnek a frissen mosott, már törölközőszáraz hajból távolítsd el a még bennmaradt nedvességet! 
  • Rázd fel a tubust, és nagyjából 10ml terméket - egy diónyi mennyiség - nyomj a tenyeredbe! 
  • Alkalmazd végig a hajvégeken. Igény szerint elég lehet a csak sérült részekre felvinned! 
  • Egy bontófésű segítségével fésüld bele hajadba az egyenletes eloszlás érdekében!
  • Válaszd le a tincset, és egy természetes sörtéjű körkefével és hajszárítóval szárítsd simára.
  • A tincseket hajformázóval simítsd le, hogy a terméket a haj szerkezetébe zárd.
Összesen 5 alkalommal használtam a terméket mióta tesztelem, az eredménnyel pedig több, mint elégedett vagyok. Nem kell várni a hatására, rögtön az első alkalmazás után látszik, hogy a hajvégeim sokkal szebbek, rendezettebbek, nem tűnik szöszösnek a hajam vége, az egész összképen rengeteget dob. Különösen szeretem, hogy nem kell minden hajmosásnál használni, tényleg benne marad a hajban, anélkül, hogy érezhető réteget képezne azon. Nem keményedik meg és nem is lesz ragacsos, egyszerűen puhábbnak és egészségesebbnek érzem a hajam a használatától. 
Mivel nem vészesen régen volt vágatva a hajam, így csak a hajam alsó harmadán oszlatom el, a 10 ml több mint elég rá, sőt, az én vállamig érő hajamhoz nem használok fel hozzá ennyit. Minimum 10 alkalomra elég, ha azt számoljátok, hogy minden negyedik-ötödik hajmosásnál kell csak elővenni akkor sejtitek, hogy kimondottan tartós darab. A terméket ezen az oldalon tudjátok megrendelni, de egy különleges promóció keretében ide kattintva akár ingyen is kipróbálhatjátok egy szalonban és hazavihetitek otthoni kipróbálásra is, mindössze annyit kérnek cserébe, hogy írjátok meg a véleményeteket a termékről.
ghdhair.dk

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr6511810913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Renáta Csősz 2016.06.06. 18:55:06

Szia!
Nagyon jó és hasznos bejegyzés.:)

KRISZTINA 2016.06.11. 02:29:10

Köszi! Szívesen kipróbáltam volna,de sajnos nekem mind a négy szalon nagyon messze van sajnos. :(
süti beállítások módosítása