Biobaza sun termékek

2016. június 12. - BeautyCat


Tavaly már szívembe zártam a csillámos napozó dzsemet, idén újabb termékeket próbáltam ki!
Már akkor is lenyűgözött, hogy a természetes összetevőkkel, mint példáum a sárgarépa, dió, olíva és immortelle milyen barnaság megőrző hatással bír. Nem vagyok egy nagy napozós, amellett hogy az arcomat kifejezetten védem a naptól, a hófehér lábaimat kifejezetten nem szeretem. Ilyenkor jön a képbe egy kis napozás (lehetőleg csak a lábaim kapják a fényt) és a megszerzett kis színemnél ezek segítenek abban, hogy az egészséges, szépen lebarnult bőr a közelgő nyári szezonban és az azt követő hónapokban is sokáig tartson. A készítmények természetes összetevőkben gazdag formulájában nincsenek parabének, mesterséges tartósítószerek és illatanyagok. A termékcsalád tagjai elősegítik a bőr gyorsabb barnulását, miközben táplálják, nyugtatják a bőrt napozás után – ráadásul segítenek a bőrnek az elnyert, egészséges, gyönyörű napbarnított bőrszín megtartásában is.

A Biobaza Sun termékeknek nem a fényvédelem a célja, ezért nem tartalmaznak fényszűrőt, ezt mindenképp vegyétek figyelembe. Azért fejlesztették ki őket, hogy természetes összetevőkkel ápolják a bőrt és elősegítsék az egészséges és tartós bronzbarnaságot. Napozás közben ajánlott különböző fényvédőszerek (naptejek, napolajok) használata.

 

Szuperbarnító napozódzsem & napozóolaj


Ez a két készítmény 100%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz, amelyek biztosítják a bőr hidratáltságát, ellenállhatatlan csillogást és hosszan tartó napbarnított színt kölcsönöznek a bőrnek.

A BIOBAZA SUN dzsemben kiváló minőségű természetes összetevők találhatók: sárgarépa, dió, olíva és körömvirág. A karotinoidokban gazdag sárgarépa-kivonat enyhíti az UV-sugárzás miatt keletkezett bőrsérüléseket. A sárgarépaolaj emellett serkenti a barnulást. A dió-kivonat nyugtatóan hat, az olívaolaj mélyreható hidratálást biztosít, a körömvirág-olaj pedig nyugtatja az irritált bőrt. A dzsemet ajánlott már enyhén barna bőrön alkalmazni.

A BIOBAZA SUN Napozóolaj emellett argán-, körömvirág- és makadámdió-olajban gazdag formulája segít megőrizni a bőr természetes hidratáltságát és rugalmasságát.

 

Barnulásfokozó testápoló krém


A krém 98%-ban természetes eredetű, emellett kettős hatással rendelkezik – intenzíven ápolja a bőrtnapozás után és meghosszabítja a bőr barna színmegtartó képességének időtartamát. Ezt a krémet kivételesen napozás után ajánlott használni, így visszaállítja a bőrnedvesség egyensúlyát. Arcra és testre egyaránt használható, de azt vegyétek figyelembe, hogy nem szívódik fel azonnal, így a felöltözéssel ajánlott várni egy kicsit. Az összetevők között megtalálható a sheavaj, kakaópor, zöld tea kivonat, jojoba-olaj és napraforgóolaj. Érdekes, hogy csak picit barnultam a naptól és nagyjából az önbarnítókra támaszkodok idén nyáron, de még így is tovább marad barna a bőröm a termék használatával.


A korábbi tesztet ITT tudjátok elolvasni.

A Biobaza Sun készítményei a DM és az Auchan üzleteiben érhetők el. A Rossmann boltokban a Biobaza Sun Barnulásfokozó lotion kapható a nyári szezonban.

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr611810909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása