Forever Beauty kezeléssorozat záró teszt

2016. július 13. - BeautyCat
Véget ért a 10 hetes kezeléssorozat, itt az ideje beszámolni az eredményekről.
 
 
 
Mi ez a gép és mit vártam tőle?
A Forever Beauty az első otthoni narancsbőr elleni és bőrfeszesítő készülék, amely a szépségszalonok jól bevált anticellulit technológiáit egyesítve, 4 fronton (rádiófrekvenciás bőrmegújítás, vörös LED fényterápia, ultrahangos mélymasszázs, vibrációs masszázs) lendül támadásba a makacs narancsbőr ellen.
A Forever Beauty otthoni narancsbőr elleni és bőrfeszesítő készülék:
  • Nemcsak felszíni vagy tüneti kezelést nyújt, mint pl. a narancsbőr elleni gélek, hanem a bőr mélyében gyökerező valódi okok ellen lendül támadásba!
  • Több különböző hatású kozmetikai technológiát egyesít, így nemcsak a narancsbőrt okozó zsírsejtek méretét csökkenti, hanem a bőrt is rugalmassá teszi és a nyirokkeringést is fokozza. Így a hatalmas zsírgolyók már nem nyomakodnak át a laza kötőszöveten, tehát a narancsbőr eltűnik, vagy nagymértékben csökken.
  • A kombinált terápia ereje eltünteti vagy jelentősen halványíthatja narancsbőrt a kezelt zónákban. Sőt, a rádiófrekvenciás kezelésnek köszönhetően bőröd már az első alkalom után is simábbnak tűnhet!
  • Sok más narancsbőr kezeléstől – pl. anticellulit masszázs – eltérően a Forever Beauty készülék használata nem jár kellemetlenséggel vagy fájdalommal. Ráadásul pontosan ott hat, ahol használod, így valóban célzott narancsbőr elleni kezelést nyújt. Bőrmegújító hatásának köszönhetően pedig akkor is tökéletes megoldás lehet, ha a diéta és az edzés már csődöt mondott.
  • Komplex anticellulit terápiára eddig csak forgalmas szalonokban volt lehetőség, tetemes időveszteség mellett, csillagászati összegekért. Az otthoni készülék azonban egyszeri befektetéssel korlátlan kezelést nyújt, napirendhez igazítható, időtakarékos, és verhetetlenül diszkrét.
  • A készülékbe épített rádiófrekvenciás technológia bőrmegújító hatású: kúraszerű használata tartósan feszesíti az évek során rugalmatlanná vált, laza bőrt. Tehát nemcsak narancsbőr ellen hatékony, hanem segít visszanyerni a test fiatalos feszességét is.

 

 
A fenti ígéretek alapján tudtam, hogy a gép használata teljesen más kategóriába esik, mint a narancsbőr elleni krémek esetén, az elvárásaim is nagyobbak voltak.

A legjobb eredményt úgy lehet elérni, ha a kezeléseket kúraszerűen végezzük ugyanazokon a testrészeken, így hetente 2-3 alkalommal, 10 héten keresztül a combom külső felén használtam a készüléket. A kúra már befejeződött, de az RF kezelések elnyújtott hatása miatt még mindig érzem a pozitív változást.

Egy kezelés 15 perc, és mivel két kezelést érdemes elvégezni egy területen, így combonként fél óra alatt végeztem. Sorozatnézés közben tökéletesen beilleszthető a használata. Pontosan ezt tartom az egyik legjobb dolognak benne, kényelmesen otthonról használható, nem kell elmenni kezelésekre és teljesen fájdalommentes (még az érzékeny bőrömnek sem okozott problémát). A bőröm érezhetően simább és feszesebb lett, a folyamatos használat mellett tényleg érezhető volt a fokozatos javulás.
A ForeverBeauty 4TECH narancsbőr elleni gép abszolút megbízható, ezt bizonyítja a rengeteg pozitív visszajelzés is az oldalukon, illetve egy ingyenes kezelés alatt ki is lehet próbálni a készüléket.
Minden egyéb infót megtaláltok ezen az oldalon: http://narancsborstop.hu/
 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr7911810905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása