Nyári újdonságok

2016. augusztus 06. - BeautyCat


A nyár, napsütés és jó idő közeledtével lassan mindennapossá válik a szandál, papucs viselése és a közterületek gyakoribb látogatása. A hölgyek talán még gyakrabban fordulnak meg a pedikűrösnél, de a férfiak is jobban odafigyelnek lábuk ápoltságára. A Hansaplast új termékének használatával nem csupán ápoljuk lábunkat, hanem védjük is a lábgomba kialakulásától, így nyugodtabban vághatunk neki a strandszezonnak.
A lábgomba kialakulásának veszélye mindenkit érint, az év minden szakaszában, ezért is nagyon fontos lábunk megfelelő védeleme. Napjainkban minden negyedik emberből egy szenved a lábgombától, ami sajnos megdöbbentően nagy arány. A Hansaplast új terméke használatával egyszerűbbé válnak a mindennapok, hiszen nyugodt szívvel vághatunk neki a nyárnak, nyaralásnak, sportolásnak. Egyik összetevője, az erőteljes fertőtlenítő hatású Octenidin bizonyítottan baktérium és gomba elleni hatékonysággal bír. Ezen felül, a Hansaplast lábspray ideális terápiás kiegészítő is. Terápiás kezelés mellé vagy utána annak érdekében, hogy csökkentsük az újrafertőzés magas kockázatát.



A hagyományos és nedves Zewa Almond Milk toalettpapírok együtt használva nemcsak a gyengéd és alapos tisztaságról gondoskodnak a mindennapokban, hanem új, kényeztető élményt is nyújtanak. A kétszeres tisztítás által még alaposabb a gondoskodás, ezáltal könnyen válik a napi higiénia részévé.
A mandula már régóta ismert jótékony hatásairól, azonban most először jelent meg összetevőként a toalettpapírok piacán. A mandula ápolja, hidratálja és nyugtatja a bőrt, valamint magas fehérje- és A, B illetve E-vitamin tartalommal bír.

Ismerd meg az Almond Milk termékeket!

Zewa Exclusive Almond Milk

Zewa Exclusive Almond Milk toalettpapír
• Premium 4 rétegű termék 8 tekercses kiszerelésben
• Természetes mandulatejjel átitatott és illatosított papír
• Mandulatej: új és egyedi a toalettpapír kategóriában
• Aqua Tube® technológiával készült guriga





Zewa Almon Milk nedves toalettpapír


Zewa Almond Milk nedves toalettpapír
• 42 darabos kiszerelés
• Bőrsemleges pH-értékű, B5 provitaminnal
• Toaletten lehúzható és biológiailag lebomló
• Bőrgyógyászatilag tesztelt
• Optimális nedvesség, ami tisztít, de nem hagy nedvességérzetet

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr4411810901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása