Segíts a Noé Állatotthon lakóin Inecto Naturals termékekkel!

2016. augusztus 08. - BeautyCat

Az Inecto Naturals a Noé Állatotthonnal együttműködve támogatja a jelenleg ott élő több mint 1100
állatot egy négy hónapon át tartó kampány keretében. Május 1. és augusztus 31-e között minden
eladott Inecto Naturals termék után 7 Ft-ot a Noé Állatotthon kap, és az így összegyűlt támogatást az ott élő állatok etetésére, ellátására, éltének jobbá tételére tudják fordítani.
A  Noé  Állatotthon  Budapest  legnagyobb  állatmenhelye  és  már  1992  óta  működik  saját  anyagi  forrásból,  2000-ben  alakult  alapítvánnyá, de  azóta  is  normatív állami  támogatás  nélkül,  önerőből és  a  támogatók jóvoltából tartja fent magát és látja el két-, három- és négylábú védenceit. 
 
Azon kívül, hogy átmeneti  vagy végleges  otthont  biztosítanak  az  állatoknak,  etetik,  gondozzák és  orvosi ellátásban  részesítik őket. Saját állatmentő szolgálatuk pedig az utak mentén elütött és sorsukra hagyott, vagy más módon  bántalmazott,  sérült  állatok  azonnali  állatorvoshoz  juttatása  és  megfelelő  ellátásban  való  részesítése. 
 
Az Inecto egy brit szépségápolási márka, bőr - és testápolási termékeiket maga a természet inspirálta.
Az  összetevők  kiválogatása  során  elsődleges szempont  volt,  hogy  a lehető  legjobbat  nyújtsák  a  vásárlóinak,  ezért  esett  a  választás a  kókusz-  és  argánolajra.  A  termékeikben  megtalálható  organikus olajak  fenntartható   forrásból  származnak, az   összetevők  90%-a  természetes  eredetű, és nem tartalmaznak parabéneket, színezéket és allergén illatanyagokat. Az Inecto Naturals termékek tiszta kókusz- és argánolaj felhasználásával készülnek, melyek védik és táplálják a bőrt és a hajat.
Miért a Noé Állatotthon és miért Inecto Naturals?
  • Elkötelezett állatvédőként az Inecto Naturals termékek előállítása során soha nem tesztelnek, és nem is fognak állatokon tesztelni
  • Termékek mindegyike vegán kozmetikum, 100% organikus kókusz – és argánolaj felhasználásával készültek
  • Az Inecto Naturals termékek a hajadat és bőrödet a természet kincseivel kényezteti, hiszen a felhasznált összetevők 90%-a természetes eredetű
  • A Noé Állatotthon egyik legfontosabb alapelve, hogy minden élőlénynek joga van az élethez, ezért nem altatnak el egy állatot sem. Ez teljes mértékben azonos az Inecto márka elveivel is, ezért valósult meg ez a közös kampány!

 

Neked csak annyi a dolgod, hogy élvezd az Inecto Naturals 100% argán, - vagy kókuszolajjal dúsított
termékek kényeztető hatását, közben pedig az édes nyusziknak, cicáknak és kutyusoknak is segítesz!
További információkért látogasd meg a www.inecto.hu/noe-allatmenhely-kampany weboldalt.

 

Az  Inecto  Naturals  termékek  elérhetőek  az  Auchan,  Tesco  hipermarketekben,  a  dm  és  Rossmann drogériákban és a TakemeShop webshopjában.
 
Ezen kívül a Noé Állatotthont számtalan módon támogathatod, erre ezt az oldalt ajánlott megnézni. Lehet ez pénzbeli juttatás vagy tárgyi adomány, örökbefogadás vagy banner elhelyezés, ha ezek egyikére sincs lehetőséged akkor még mindig ott a lehetőség, hogy önkéntesként segíts nekik. Számtalan kutya várja, hogy sétálhasson veled, neked ez nem kerül semmibe, hogy szebbé tedd a napjukat, az Inecto csapata is kiment segíteni! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr6011810899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása