JimJams teszt és nyereményjáték

2016. október 03. - BeautyCat

Az elmúlt hetekben alkalmam volt több JimJams terméket is tesztelni és a MyBeautyTools.hu jóvoltából Ti sem maradtok tesztelendő csomag nélkül!

A 3 fázisú arcápolás lépései közül most az első lépésben található termékekből teszteltem, az arctisztítókat próbáltam ki.


Mi is a 3 fázisú arcápolás?

Egy bőrápoló termék hatékonysága nem csak az abban található hatóanyagoktól, hanem az összetevők tudatosan egymásra épített összhangjától is függ. Bizony, egy szépen összeállított arcápolási rutin több lépésre épül, a bőrünk számára megfelelő hatóanyagokkal összeválogatva, hiszen más és más a bőrtípusunk, más bőrproblémákkal küldünk, így mások a bőr igényei is.

 

A JimJams Beauty hatékonysága 3 egyszerű lépés egymást erősítő hatására épül, amely látványosan sokszorozza meg a bőrr felvitt ápolók hatékonyságát.


  1. Tisztítás - mert csak a tiszta bőr képes befogadni az értékes hatóanyagokat
  2. Aktiválás - mert az egészséges, hidratált bőr több hatóanyagot képes befogadni
  3. Ápolás - mert a célzottan használt hatóanyagok segítenek megőrizni a bőr szépségét

 

A rendszeres és alapos arctisztítás fontosságával szerintem már találkoztatok és jobb esetben gondosan is figyeltek rá.

A JimJams Beauty Frissitő arctonik egy kellemes csalódás volt. Sok tonikkal meggyűlik a problémás az alkoholtartalom miatt, itt erről szó sincs. Magas Aloe Vera tartalmú, kellemesen nyugtatja a bőrt, nem tapasztaltam utána húzódó, viszkető vagy égő bőrt.

A JimJams Clean&Matt fekete szappan méltán népszerű termék, rengeteg pozitív krémmániás véleménnyel, sőt emlékeim szerint egyszer már a hónap krémjeként ki is lett elemezve. Zsíros/vegyes bőr tisztításához egy egyik legjobb termék amit eddig használtam. Kellően tisztít, mégsem irritálta vagy szárította a bőrt az ichtiol és az antibakteriális levendulaolaj pedig sokat segíthet a problémás bőr kezelésében.

A JimJams Aloe Vera habzó lemosó gél után picit éreztem, hogy száraz és húzódik a bőröm, "csikorgósra" tisztította amit én például nem annyira szeretek, így gyorsan a hidratálásra tértem. Aloe Vera és phantenol tartalma nyugtatja a bőrt.

A JimJams termékeit a MyBeautyTools webáruházból tudod megrendelni, ahol ráadásul október 10-ig 20% kedvezmény van a JimJams termékeire!

A MyBeautyTools jóvoltából pedig egy olvasóm is megnyerhet egy teljes arcápoló szettet, amivel a teljes arcápolási rutint kiválthatja. A játék a facebookon zajlik, kattints a képre, vagy ide.




A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr3311810879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Névtelen 2016.10.03. 17:44:41

Sziasztok! Szívesen kipróbálnám,ezért nagyon szeretném megnyerni,majd tapasztalataimat megosztani másokkal! Üdv:Icus
süti beállítások módosítása