Remington hajsimító kefe

2016. november 02. - BeautyCat
Gondolom nem vagyok azzal egyedül, hogy a reggeleknek minimum 3, különböző időpontra állított ébresztővel ugrok neki és bizony a szundi funkció is bevetésre kerül minimum négyszer párszor. Ennek általában a reggeli sminkelés mértéke és leginkább a frizura elkészítése esik áldozatul. Pontosan ezért, szerintem egy, az enyémhez hasonló szituációval küzdő ember fejéből pattant ki a hajegyenesítő kefe ötlete, hiszen rengeteg időt lehet vele spórolni amit, mondjuk akár alvással is lehet tölteni! :)

Hallottam már korábban hajegyenesítő fésűkről, sajnos nem váltották be a hozzájuk fűzött reményt, de most először egy elektromos, melegíthető hajegyenesítő fésűvel estem neki a hajamnak. Reggel. Késésben. 
Mivel előző este hajmosás után felfogtam a hajam, így alapból hullámos, a hajguminál nyomott hajjal kezdtem neki a műveletnek. Ahogy a képen is látható, a hajsimító kefén 3 különböző hőfok állítható be (150, 190, 230). A második fokozatot használom, ez tökéletesen megfelel az egyenesítéshez. Gyorsan felmelegszik, és a fésű kialakításának köszönhetően a nyél végig hideg marad, nem égetjük meg magunkat.
Jól van megtervezve, mivel csak a kerámia lapocskák melegednek fel, a többi rész bőrbarát hőmérsékleten marad, így nem égetjük meg vele magunkat. Fontos, hogy a készüléket csak száraz és már kifésült hajon szabad használni.

Használni elképesztően egyszerű:

  • ez egyetlen rajta található gombbal bekapcsolom
  • hővédőt használok
  • átfésülöm a hajam, hogy gubancmentes legyen
  • ezalatt a készülék fel is melegszik
  • nagy tincsenként átfésülöm vele a hajam

Rendszeresen használom reggelente, szépen egyenesíti a hajat, keratinos és antisztatikus bevonatának köszönhetően a szöszös, babahajas szálakkal is könnyen elbánik és szép, fényes rendezett hajat hagy maga után, mindezt pár fésülködő mozdulattal elérve. Nem érzem, hogy a rendszeres használat mellett akár egy picit is ártott volna a hajamnak, bár továbbra is hővédővel használom az összes melegíthető formázó készüléket (és ezt ajánlom mindenkinek).


A Remington CB7400 Hajsimító kefét a Media Markt üzleteiben szerezheted be 15 990 forintért október 24-től.

Bővebben a http://hajsimitokefe.hu oldalon olvashatsz a keféről.

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr7411923443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása