Tricovel hajszépség-vitamin teszt

2016. november 22. - BeautyCat

tricovel.jpg

Az elmúlt hónapokban Olaszország vezető hajszépség-vitaminját teszteltem, ez nem más mint a Tricovel. Nyár közepe-végén kezdtem el a kúrát, nem rejtett szándékom volt az őszi "menetrendszerű" hajhullást elkerülni, vagy legalább mérsékelni vele. Naponta 80-100 hajszálunk hullik ki, ez teljesen normális, mivel ezeket újonnan nőtt hajszálak helyettesítik. A probléma ott kezdődik amikor több hajszál hullik ki (de ezt ki számolja?) vagy nem nő helyettük új. 

A Tricovel egy nyújtott hatóanyagleadási technológiát alkalmazó étrend-kiegészítő. Kifejezetten hajhullás ellen alkották meg, így a benne található hatóanyagok mind ezt a célt segítik.

Mi van benne?

  • biotin
  • C-vitamin
  • E-vitamin
  • réz
  • cink
  • B6-vitamin
  • metionin
  • folsav

Ezek hozzájárulnak a haj normál állapotának fenntartásához, az oxidatív stresszel szembeni védelméhez illetve részt vesznek a normál energiatermelő anyagcsere folyamatokban is.

A kúra folyamán 2 doboz Tricovelt fogyasztottam el, ez pont 2 hónapra volt elegendő. A 2 hónap alatt a hajam állapota változó volt, hol jobbnak, hol rosszabbnak láttam a helyzetet, egy viszont biztos: nem látom, hogy több új hajszálam lenne és nem vettem észre mérséklődést a haj hullásában. Az őszi hajhullásban nem segített, bár ezt elég nehéz belőni, hogy vajon mennyi hajam hullott volna ha nem használom, viszont a korábbi évekhez hasonló volt most is a hajhullás mértéke.

Ami viszont pozitívum, a hajam sokkal gyorsabban nőtt, ezt a fodrászom is megjegyezte. Alapvetően sokat szokott nőni a hajam két hajvágás között, ám most még ezt is túlszárnyalta. Nem tudom, hogy a készítmény hatásának tudható be, de kevesebbet is kellett vágni a hajvégekből, összességében egészségesebbek voltak a hajszálak.

A tricovel.hu oldalon rengeteg más hasznos információt tudtok elolvasni a hajhullás okairól, működéséről és a termék összetevőiről. Jelenleg a dm-ben, patikákban és online tudjátok megvásárolni. Online most akciósan, egy teljes kúra (2 doboz ami 2 hónapra elegendő) 9.990 Forintba kerül.

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr8311990544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása