2016 legjobb beauty adventi kalendáriumai

2016. november 23. - BeautyCat

Pár éve megjelentek a szépségápolási termékekkel megtöltött adventi kalendáriumok és olyan sikeresek lettek, hogy évről-évre egyre több márka jön ki a saját beauty kalendáriumával. Szerintem ez szuper ötlet, sok termékkel ismerkedhetünk meg benne, ajándéknak is tökéletes és a megfelelő embereknél sokkal nagyobb örömöt okoz ilyen kalendáriumot nyitogatni, mint a csokival töltött változatát. Lassan itt a december, de még nem késő beszerezni az adventi kalendáriumokat, idén ezek az itthon is elérhető legjobban sikerült darabok:

 

Clinique - 25.000 Ft - beszerezhető: Clinique szaküzletek (Budapest)

A Clinique adventi kalendáriuma 24 luxusmintát tartalmaz. Jelenleg a Clinique facebook oldalán éppen fut egy nyereményjáték, ahol megnyerhető.

Clarins - bolti ár: 38.400 Ft, rajongói ár: 28.800 Ft - beszerezhető: webshop

A Clarins adventi kalendáriuma is 24 terméket tartalmaz, kisebb-nagyobb kiszerelésben. A Clarins rajongói facebook oldalán is megy egy nyereményjáték, ahol épp megnyerhetitek a kalendáriumot.

Nuxe - 15.990 Ft - beszerezhető: patikák, webshop

A nuxe kalendáriuma 10 terméket rejt magában, kézkrém, arcápoló, tusfürdő és a híres száraz-olaj is helyet kapott benne, a kalendárium már ránézésre is a francia eleganciát sugallja!

Makeup Revolution - 14.990 Ft - beszerezhető: PinkPanda

A kalendárium 25 terméket rejt, kedvességből jeles, hogy plusz egy ajándék termék is került bele. A szomorú hír pedig az, hogy közben már el is fogyott, nem tudok róla, hogy újra elérhető lesz-e a PinkPanda oldalán.

makeup_revolution_advent.jpg

L'Occitane - 15.490 Ft - beszerezhető: online, üzletek

A kalendáriumban 24 termék van, plusz a L'Occitane 4 budapesti üzletében 4 óriáskalendáriumot ki is lehet nyitni, minden üzletben az első szerencsés meg is kapja ajándékba a benne található terméket. Bővebben erről a a L'Occitane facebook oldalán olvashattok.

Lush - 20.990 Ft - beszerezhető: üzletek, online

A Lush kalendáriuma csak 12 naposra sikerült, ellenben 12 teljes kiszerelésű illatos termékkel leszünk gazdagabbak vele. Rengeteg más karácsonyi összeállításuk is van, érdemes körbenézni náluk.

lush.jpg

Bomb Cosmetics - 5.990 Ft - beszerezhető: üzletek, online

A Bomb Cosmeticsnél nem cicóztak, rögtön két adventi kalendáriummal indítanak. Az adventi naptárban és a visszaszámlálás karácsonyig ajándékszettben is 24 termék lapul, szappanok, fürdősütik, fürdőkrémek, fürdőbombák vegyesen és emellett hatalmas karácsonyi kollekcióval rendelkeznek.

bomb1.jpg

The Body Shop - klasszikus -26.990 Ft, deluxe 36.990 Ft, prémium 44.990 Ft - beszerezhető: üzletek, online

A The Body Shop idén 3 adventi kalendáriummal is előrukkolt, a klasszikus, a prémium és a deluxe változat is még elérhető, bár az utóbbi kettő már erősen fogyóban van. Illatban elképesztően jó összeállítások, a "dobozok a dobozban"  megoldás is nagyon jól néz ki, magunknak vagy másoknak is szuper ajándék. 

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr411992080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása