Nem vagy elégedett a bőröddel? Jelentkezz Te is a BodyHoney bőrmegújító programjára!

2017. január 12. - BeautyCat

Ha már a szilveszteri fogadalmaid között is szerepelt, hogy 2017-ben rendbe hozod a bőröd akkor érdemes vetned egy pillantást a BodyHoney Bőrmegújító programjára. 

Miről szól a program?

A Body Honey Bőrmegújító Programot kifejezetten olyan bőrproblémával küzdők számára alakítottuk ki, akik már szinte minden lehetőséget kipróbáltak, de a bőrproblémájuk továbbra sem szűnt meg. A leggyakrabban az alábbi bőrproblémával jelentkeznek a Programra:

  • pattanásos
  • ekcémás
  • pikkelysömörös
  • érett, ráncos
  • száraz, fakó, élettelen

A Bőrmegújító Program 4 hétig tart, mely során megtanítunk, hogyan alakítsd ki saját bőrápolási rutinod. Személyre szabott kozmetikai tanácsot kapsz és a bőrödnek legjobban megfelelő BODY HONEY kozmetikai csomagot biztosítjuk Neked ingyen vagy hatalmas árkedvezménnyel.

A 4 legsúlyosabb bőrproblémával küzdő jelentkező egy ingyenes bőrápolási csomagot és személyre szabott bőrápolási konzultációt kap, a további jelentkezőknek pedig kedvezményes áron megvásárolható csomagokat ajánlanak fel.

A jelentkezéshez egy képet kell beküldened a bőröd állapotáról, ez alapján fognak dönteni. A javulást dokumentálják is, tehát lesz előtte-utána kép, így a változás szemmel átható lesz. 

Mit tartalmaz a bőrápolási csomag?

  • 1 db 30 ml éjszakai méhpempős arcápoló krémet
  • 1 db 30 ml nappali-hidratáló méhpempős arcápoló krémet
  • 2 db mézes-kecsketejes szappant

A programra jelentkezni ezen az oldalon tudsz.

Az egyik új méhpempő tartalmú krémjüket én is kipróbáltam (korábban már használtam a krémjeiket, nagyon meg voltam elégedve).

bodyhoney_jasmine.jpg

Pont egy antibiotikum kúra közepén kezdtem el használni, így volt mit rendbe tenni a bőrömön. Vegyes, felszíni vízhiányos bőröm van, kipirosodásra hajlamos, előfordulnak pattanások is, ezeken a méhpempő gyorsan segített.

Használok otthoni kémiai hámlasztókat, a hámlasztás után fél órával kentem be a méhpempős krémmel a bőrömet és másnap reggelre a pirosságon rendkívül sokat segített. A tüdőgyulladás következtében az orrom körüli kipirosodott bőr rengeteget javított, a száraz hámló bőr is napról-napra egyre szebb lett. 

Sokoldalú jázmin fertőtlenítő, baktérium-és gombaölő, valamint vírusellenes tulajdonságokkal bír. Különleges tulajdonsága, hogy sebeken alkalmazva megakadályozza a fertőzést és alkalmas pattanások, sebek utáni foltok enyhítésére is.

 A jázminos soft royal cream a normál, zsíros, vegyes, sebes bőr számára ajánlott, ezzel maximálisan egyetértek. Finom, de nem tolakodó illatú, könnyed textúrájú és annyira megkedveltem a hatását, hogy elgondolkodtam a megvásárlásán amint fogyóban lesz a kis tégelyem.

Az vegyétek figyelembe, hogy a krémek két változatban érhetők el, a Royal Creamek száraz bőrre valók, nehezebbek, lassabban szívódnak fel, így vagy tényleg száraz bőrre vagy éjszakai arckrémnek ajánlom, a Soft Royal krémek könnyűek, normál bőrre már elég hidratálást nyújtanak és gyorsan szívódnak a bőrbe, tökéletes nappali arcápolók.

Miért is jó a méhpempő?

Számos kedvező élettani és egészségügyi hatása mellett a méhpempő megoldást nyújt a legkülönbözőbb bőrproblémákra. Egyedülálló módon képes megfiatalítani a bőrt: feltölti a ráncokat és megakadályozza újabbak kialakulását. Regenerálja a hámszövetet, ragyogó, élénk bőrképet eredményezve. Serkenti a kollagén termelődést, aminek hatására a bőr rugalmas és egyenletes felszínű lesz. Megfelelő hidratáltságot biztosít minden bőrtípus számára.

A Body Honey natúrkozmetikumokban található méhpempő megtartja biológiailag aktív hatóanyag-tartalmát. Ennek köszönhetően páratlanul gyors megoldást nyújt a legkülönbözőbb bőrproblémákra.

Ha szeretnéd kipróbálni, hogy vajon a te bőrödön is tud-e javítani a méhpempő akkor egy 5ml-es tégellyel is kezdhetsz, ez árban nem vészes, viszont hetekig tudod használni, tökéletesen elég arra, hogy megtapasztald a hatását.

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr9712120313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása