Ezeket használtam mostanában

2017. április 11. - BeautyCat

img_20170212_162043.jpg

Szerintem a képből is könnyen kikövetkeztethető, újabban rúzs (és hajfestés) korszakomat élem. A képen látható termékek a kedvenceim amiket rendszeresen használok. Kezdő lépésként mindig a Solone ajakprimert/korrektort viszem fel a számra, tényleg tartósabbá teszi a rúzsokat, semlegesíti a szám színét így pontosan olyan színt kapok mint az adott rúzsé. A folyékony matt rúzsok sem szárítanak így annyira és ami a legjobb, helyben tarja az elmászkálós rúzsokat is. Főleg a Mac - Oh lady és a the Balm - Charming árnyalatokért nyúlok, elképesztő pigmentáltak és tartósak, ha pedig nem ezek akkor a Lancome Juicy Shaker vagy az új Avon Mark rúzs a befutó. A rúzsos táska (ecsetesnek vagy bármi hasonlónak is tudjátok használni, innen van.

img_20170212_161412.jpg

Bőrápolás terén tervezek egy nagyobb posztot, sok dolog változott az elmúlt időben, de ami aktuális, hogy ezeket a termékeket használom főként jelenleg. A smashbox ikonikus primerén egy álom ahogy terülnek az alapozók, a Neogence mattító hidratálója pedig a legfurább (jó értelemben) hidratáló amivel eddig találkoztam. Könnyű, nem ragacsos, jól hidratál viszont nehezebb elkenni a bőrön, gondolom a napközbeni kifényesedést megakadályozó összetevőknek köszönhetően. Viszont ettől tényleg nem fénylik át napközben az alapozóm, csodaszer. A Vichy dermablend korrektor egy pillanatra sem hagyott eddig cserben, mindent nyomtalanul elfed amit el kell és nem kopik le a nap folyamán. Highlighternek a L'Oreal true match folyékony highlightere a kedvenc, rendszeresen használom, de nem hiszem, hogy valaha a végére érek. A Nuxe réve de miel pedig nem csak ajakbalzsamban szuper, hanem kézkrémként is megállja a helyét. Nem bőrápolás, de a kozmetikai táskákat az allinpackaging oldalról rendeltem, az egyik kedvencem a "tornazsák" formájú kozmetikai táska, jól meg lehet tömni és mégis rendezett, könnyen elérhető marad benne minden, a baglyos  és a csíkos kozmetikai táskát pedig már többen megkérdezték, hogy honnan szereztem.

img_20170212_155907.jpgimg_20170212_160344.jpg

Érkezett sok szuper újdonság az essence/catrice-től, ennek egy részét már Ti tesztelitek a nyereményjátékok folyamányaként, a másik felét még aktívan tesztelem. Egyértelműen az alapozó világosító/sötétítő lett a kedvencem, sok használaton kívüli alapozómat tudom ismét bevetni ezeknek köszönhetően. A bronz szemhéjtus még fedett szemhéjon is jól tartja magát, ami igazán meglepő, nagyon kevés ilyennel találkoztam.

img_20170107_122836.jpgimg_20170107_121121.jpgA hidegebb időszakban ez a két termék egyértelműen sokat segített a bőrömnek. Az Avon AHA savas peeling korongjai kordában tartották a bőröm, heti 1-2x használtam, szép sima bőrt eredményez, egyáltalán nem irritált és csípett. A nyári napsütésben nem feltétlenül fogom használni amíg nem érzem, hogy a bőröm állapota romlana. A téli hidegben a Lirene Aloe áés karitévajas hidratálóját használtam, a nap hidegben szüksége is volt rá a bőrömnek.

img_20161125_135509.jpg

Szempillaspirál fronton az egyértelmű kedvenc az IsaDora insane volume lash styler szempillaspirál volt (a képen is ezt látjátok), annyira, hogy a mostani Glamour napok alkalmával újra is vettem. Nem pereg, könnyen szétválasztja a pilláimat és az egész napos könnyezésemet is bírja, méghozzá úgy, hogy nem csípi utána a szemem, egyszerűen nem tudok belekötni, ennél többet nem is várok el egy szempillaspiráltól. Szemhéjfestéknél két paletta osztozik az első helyért; a táskámban a Max Factor kis 4-es palettája van nálam Sumptuous Golds árnyalatban, otthon pedig a the Balm Nude Dude palettáért nyúlok mindig. Mindkettő palettában a barnás/arany színek dominálnak, szuper pigmentáltak és könnyű velük dolgozni.

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr5512415943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása