Tavaszi kedvencek

2017. május 29. - BeautyCat

img_20170424_144555_796.jpg

Az Avon Mark körömlakkok bizonyultak az elmúlt hónapok kedvenceinek, elképesztően gyönyörűek az új színek, a sötétebb árnyalatok már egy rétegben is jól fednek. de a világosaknak sem kell több két rétegnél. A száradási sebesség teljesen normális, két réteg esetében sem kell sokáig óvatoskodni. A tartósság pedig szuper, a körmeimen 3-4 napot simán bírnak a lakkok, ezzel a lakkal az 5. napon a körmöm élénél csak kopás volt látható, a szélén lepattogni pedig 6. napon, hajmosás alatt kezdett el.

img_20170428_125417_911.jpg

A L'Oreal újdonságai közül már a régi matt infallible alapozót is nagyon szerettem, a total cover sem lett kivétel. A textúrája kicsit sűrűbb és nem annyira folyós, de könnyen eloszlatható, közepes-erős fedésű és szép, természetes finisű, igazi bőrfényt ad. Az Ultra Precision szemhéjtus tűhegyes és könnyen kezelhető, így nevéhez méltóan precíz vonalakat lehet vele húzni, intenzív fekete színű és elég tartós, csak a fedett szemhéjam fog ki rajta a nap végére. Az Eye Paint krémes szemhéjfestékek brutálisan jól pigmentáltak, finoman krémesek és könnyedén eloszlathatóak a szemhéjon. Sietős reggeleken csak gyorsan feltapogatom a szemhéjamra (a kedvenc kombinációm a 101 - eternal white, 102 irresistible rose) pillanatok alatt megszárad és tartósan ott is marad.

img_20170526_090855_627.jpg

Nincs nyár fényvédelem nélkül! Igazi kihívás fényvédőt találnom, mert nagyon nehezen viselem el a bőrömön ha egy krém nehéz, zsíros érzetet hagy és valljuk be, a legtöbb magas faktorszámú fényvédő pontosan ezt teszi. Tavaly óta viszont az Eucerin Sun gél-krémjét használom, ami 50 faktoros fényvédő, viszont egyáltalán nem nehéz és nem is szárítja a bőrt. A vállam és a lábfejem sajnos rendszeresen leég a napon, így az After Sun nyugtató krém is letesztelődött, kellemesen hűsíti az égető érzést és gyorsan megnyugtatja a kipirult bőrt.
Emellett rendszeresen használom még az Eucerin UreaRepair 5% plus testápolóját, ennél jobban hidratáló terméket még nem találtam. A lábszáramon a bőr egyetlen nap alatt elképesztően ki tud száradni, zuhanyzás után ezt a testápolót használva pedig elképesztően puha és selymes marad, lassan a hatalmas tégely aljára érek, jön is velem a következő.

img_20170522_163449_714.jpg

Az Avon True ragyogást kölcsönző bronzere a legjobb értelemben kölcsönöz ragyogást. Nem varázsol diszkógömböt a fejemből, viszont gyönyörű, egészséges napcsókolta hatást kelt a bőrön. Önbarnítós testápolóból pedig irodista lévén sosem elég, így legalább egy halvány színt csempészhetek magamra, ezzel bőven meg is elégszek. A Little sequin dress parfümöt különleges alkalmakra ajánlják, nekem ez tavaszi szaladgálós illatként állta meg a helyét, a bőrömön végig erősen dominál a lédús mangó egy kis trópusi virágillattal vegyítve.

img_20170508_141139_767.jpg

Imádom, hogy végre itthon is elérhetőek lettek a pasztell színű hajfestékek! Egyenlőre még csak a Colorista Spray-t teszteltem le kék árnyalatban, de mivel ismét fodrászhoz kerülök és világosítunk kicsit a hajamon, így utána a washoutok közül a kék/rózsás árnyalatokkal szemezek. A spray verziónál egyedül a tincsek beszínezése nehézkes, a spray fej elég precíz, cserébe nem egyszerű hozzászokni az irányításához. A színe még barna hajban is jól látható, bár sötét felső volt rajtam, de nem látszott, hogy a ruhámat megfogta volna a nap folyamán.

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr9112547119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása