Eucerin DermoPure termékcsalád - pattanások helyett

2018. május 06. - BeautyCat

Tiniként mindig azt hittem, hogy mire "felnövök" az összes bőrproblémám megszűnik és már csak pár évet kell kibírnom a tökéletes bőrig. Hát, sajnos nem így lett, ez is (sok korábbi teóriámmal együtt) megdőlt. Korábban az Eucerin sajtótájékoztatóján jártam, ahol a problémás, pattanásos bőr volt a téma és nagyon hasznos előadásokat hallottam.

Nem egyszerűen arról szólt az egész, hogy mit kenj rá és várd a javulást, hanem a pattanásokat okozó tényezőket is figyelembe vették. Az életmódtól kezdve, táplálkozáson át még a lelki háttér is szóba került, hiszen egy nagy komplexként több oldalról megközelítve a problémát, sokkal hatásosabban tudod megszüntetni és elkerülni a pattanásokat. Egy összetett, sok hasznos cikket tartalmazó weboldalt is elkészítettek, ami a PATTANÁSOK HELYETT nevet kapta. Tudsz szűrni cikkekre, tanácsokat is találsz amik hidd el, segítenek megérteni és megszüntetni a problémát. 

img_20180415_151909-02.jpeg

A problémás bőrre fejlesztett DermoPure termékcsaládból három terméket próbáltam ki, a zselés mélytisztító lemosót, a szérumot és a nappali hidratálót. Az arctisztítót azóta újra is vásároltam, nálam szuperül teljesített. Nagyon jól lemossa a sminket és minden szennyeződést, lemosás után vattával áttörölve az arcom már semmi szennyeződést nem látok a korongon. Antibakteriális, szappanmentes, illatanyagmentes, nem mitesszerképző, pontosan olyan mint amire egy problémás bőr esetén szükség van. Ezen fellelkesülve a DermoPure szérumot is beszereztem, ami az ígéret szerint csökkenti a mitesszerek, pattanások megjelenését, valamint halványítja az aknés foltokat. Tényleg szuperül csökkenti a gyulladásokat, szép, sima puha bőrt eredményez és javított a bőröm állapotán. A rutin utolsó eleme pedig a mattító fluid, ami a tél végi, nyár eleji időszakra nekem tökéletes volt. Észrevehetően lassabban fénylett át a bőröm, gyorsan és könnyen beszívódott és a legtöbb mattító krémmel ellentétben egyáltalán nem szárította a bőröm.

Ha pattanásokkal küzdesz akkor elsőként mindenképp olvass utána a témának, ezen az oldalon minden szükséges információt megtalálsz összeszedve.

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr8813895782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása