Barry M Confetti Nail Effects - Bubblegum

2013. október 09. - BeautyCat

Ez a mesés lakk a Nailland jóvoltából került hozzám. Még nyitás előtt küldtek egy csomagot, benne 4 lakkal amit nagyon eltaláltak, csak olyan lakkok voltak benne amik kifejezetten tetszenek. Elsőként a Barry M fedőlakkját próbáltam ki, olyan jól néz ki az üvegcsébe zárt konfetti.


Két rétegben használtam, így került ennyi konfetti a körmeimre. A száradás gyors és a konfetti darabkák nem állnak el a köröm felületéről, így egyáltalán nem zavaró. Könnyű használni, szépen terül, nem buborékosodik és nem kell külön pepecselni, hogy a konfettiket rávarázsoljuk a körmünkre, minden megy ahogy mennie kell.


Érdemes ellátogatni a Nailland honlapjára, eddig nehezen beszerezhető márkáket tettek elérhetővé a hazai lakkimádók számára is, pl: aEngland, Barry M, China Glaze, Models Own, Seche Vite, Golden Rose. A Nailland stand október 10-én nyílik meg az Árkádban, de nemsokára webshopon keresztül is lehet rendelni. A facebook oldalukat se felejtsétek el követni, holnap nyitás!

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr3111811467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mia&B 2013.10.09. 14:45:42

Imádom ezt a lakkot,bár nekem a Sour Apple árnyalat van meg,de tuti,hogy megyek beszerezni még egy párat :DD

http://beautybymiamay.blogspot.hu/2013/09/notd-sour-apple.html

Nail Judit 2013.10.09. 16:20:02

nagyon szép lakk!!!
süti beállítások módosítása