TONI&GUY Sophia Webster kollekció

2015. november 15. - BeautyCat
Bizony, Sophia Webster kollaborált egyet és olyan csomagolást tervezett a Toni&Guy kollekciónak, hogy mindenkinek megakad rajta a szeme.

Természetesen nem csak a látvány a lényeg (bár igazán feldobja a fürdőszobát ez a pár termék), de a belbecs sem marad el a szuper kinézettől. A kollekciót vékony szálú hajhoz tervezték, a sampon gyengéden tisztítja és tartást ad a hajnak, anélkül, hogy elnehezítené azt. Az állaga szuper, nem túl folyós de nem is túl sűrű, így könnyű eloszlatni a megfelelő mennyiséget a fejbőrön és nem fogok kétszer annyi sampont használni mint a sűrűbb, nehezen eloszlatható samponoknál. 

A balzsam megfelelően táplál és kondicionál és tartást ad a hajnak, szintén nem nehezíti el. A sampon és a balzsam együttes használata felerősíti a hatást amit amúgy is nagyon szeretek. Nem lapul a fejemre a hajam, mégis megfelelően táplált és úgy általánosan, egészségesebb és fényesebb. Bevallom valószínűleg közrejátszik ebben az is, hogy levágattam a hajam, viszont a hajtípusomhoz telitalálat ez a kollekció.

Hajszárítás után (vagy a hajszárítás végén amikor hideg levegőt fújok a hajamra) szoktam használni a TONI&GUY hidratáló fény-sprayt. Ez egy nagyon finom permet, ami csillogó, selymes fényt ad a hajamnak és segít megelőzni a sztatikus feltöltődést. A Glamour erős tartású hajlakk is kapotzt ilyen szép csomagolást, ezt nem szoktam minden alkalommal használni, csak akkor ha valami különlegesebb frizurát készítek (göndőrítek, egyenesítésnél extra hajtő emelés stb) A kollekció részét képezi még egy volumennövelő krém is, amit még hajszárítás előtt kell használni, szerintem beszerzem azt is, annyira elégedett vagyok a termékekkel. A sampon, balzsam, lakk és hidratáló fény-spray együttes használatával még másnap is intenzíven érezhető a fincsi illat a hajamban, sőt általában a következő hajmosásig lehet érezni.

Ez egy limitált csomagolású kollekció, viszont ha a vékony szálú hajadra keresel termékeket az alapkollekciót is be tudod szerezni az iparfüméria webáruházából. A sampont TONI&GUY Cleanse (sampon a finom hajért), a balzsamot TONI&GUY Nourish (kondicionáló a finom hajért) a fény-sprayt pedig TONI&GUY Glamour (hidratáló spray a magas fényért) néven találod.

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr9111811035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Njoythestyle Reni 2015.11.16. 19:52:06

Egyenesen megőrülök ezért az ikatmintás kollekcióért, nagyjából ott tartok, hogy csak emiatt fogom beszerezni, hogy zuhanyzás közben bámulhassam :P
Pusza: Reni
süti beállítások módosítása