Lush karácsony

2015. november 22. - BeautyCat
Rögtön egy vallomással indítok, novemberben amikor már mindenhol beindul a karácsonyi hangulat egyből megszólal a vészcsengő a fejemben, hogy ideje megvennem az idei Snow Fairy adagomat. Vissza is kerestem, kereken 5 éve (!!! a cikket ITT találod) írtam erről a tusfürdőről a blogon, már akkor is sajnálkoztam, hogy az előző évben csak egy mintám volt belőle. 5 éve módszeresen betárazok a Snow Fairyből, hogy ez ne fordulhasson elő többet, mert nekem ez a karácsony és a tél illata és nem engedek belőle. Cukorka illatú, csillámos tusfürdő amivel tündérvarázslatot csempészhetsz minden egyes zuhanyzásba, igazi csajos darab. Nem csak fürdéshez, de még hajmosáshoz is használható és a vattacukor illat megmarad még egy ideig a hajban. Ha még nem próbáltátok ki akkor nézzetek rá az üzletben amíg kapható.



Az Yog Nog szappan illata azonnal elvarázsolt. Mielőtt használatba vettem még pár napig a szobámban lapult a zacskójában és el sem tudtam képzelni minek van ennyire erős és kellemes karamell illata. Amikor rájöttem természetesen kötelező volt egyből kipróbálnom és ebben a fincsi karamellillatban úszni. Hideg időben ezek a finoman fűszeres-édes illatok melengetik a lelkemet, a karácsony illatát árasztja magából tőle az egész fürdőszoba. A kakaóvaj és a szerecsendióval fűszerezett szójajoghurt szuperül hidratálja a bőrt, a tetejét meghintették fair trade kakóporral, ha nem tudnám, hogy szappan akkor biztosan beleharapnék.



Utoljára hagytam a kakukktojást, hiszen a Nightwing tusfürdőzselé a Halloween kollekció része, nem riogatnak minket denevérekkel karácsonykor. A leírás szerint gyümölcs illatú, szerintem egy az egyben kóla illata van és imádom! "Amikor leszáll a sötét éjszaka, ugorj be a zuhany alá ezzel a bőrnyugtató aloe verát és bizsergető zöldcitromlét tartalmazó zselével."  Korábban még sosem próbáltam tusfürdőzselét pedig baromi mókás cucc, az egész kocsonyásan rezeg a kezedben. Sötétlila habja van és amint víz éri a habzásnak és a fura állagának köszönhetően állandóan menekülni próbál a kezemből. Az első zuhanyzás alkalmával legalább háromszor "repült el", utána taktikát váltottam, felvettem a bőrradírozó zuhanykesztyűmet és beletettem a zselét is. Így nem tud elmenekülni, simán van annyi habja, hogy átnyomuljon a kesztyűn, de mókásabb pillanataimban még mindig kergetőzök vele a zuhany alatt. Annyira jópofa, hogy biztosan beszerzek belőle még párat ha még találok az üzletekben. Sajnos pár használat és röptetés után már viharvert a képhez, a Lush oldalán ez a kép van kinn róla és ne felejtsétek, a tégely is visszaváltható!


A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr8211811027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

petra krajnyák 2015.11.24. 19:06:23

Imádom a Lush-t, ha Pesten járok mindig bemegyek az egyik boltjukba, legszívesebben megenném a termékeiket. Szerencsére már van cukorka ízű ehető ajakradírjuk. :D
Petra xx http://98suniverse.weebly.com/
süti beállítások módosítása